top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Cunnilingus - 10 reguli pentru a oferi partenerei, o plăcere maximă




Acei bărbați, care devin în posesia acestor reguli, rare-ori rămîn fără iubită 😉


1. Niciodată sa nu grăbești partenera. Ea mai greu se excită si mai greu se "calmează". Daca ea este încordată, ești liber să-i faci un masaj sau să- i mîngîi corpul, pînă ea nu va începe să se excite.


2.Începeți de la șolduri: mai întâi mângâiați exteriorul coapselor, apoi interiorul. Mângâind partea inferioară a corpului, cu o mișcare blândă și lentă, acoperă-i labiile inferioare cu cele exterioare pentru a încălzi întreaga zonă.


3. Alegeți poziția potrivită. Dacă partenera este timidă, e mai bine să se întindă pe spate. O altă poziție populară: partenerul este pe spate, iar ea îngenunchează, aducând organele genitale mai aproape de fața lui. Unele femei preferă o poziție în picioare.


4. Ai grijă să fie umeda 'acea zonă" și nu încorda limba. Nu "lucra" cu vârful limbii, ci cu întreaga suprafață a ei. Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații. Începeți cu stimulare indirectă mișcând ușor limba în jurul și pe partea de sus a clitorisului.


5. Ține ritmul. El este foarte important. Schimbarea permanentă a tehnicii și a ritmului nu face altceva decît sa enerveze partenera. Urmărește-i limbajul corpului: dacă te îndepărtează, atunci ești un pic "brutal". Dacă trage capul sau te apropie de vagin, trebuie să crești ușor presiunea.


6. Mai bine fii un pic mai blând decât prea brutal. Întrebați pertenera ce îi place cel mai mult. Sau experimentați, facînd miscari cu capul la stânga și la dreapta, "descriind" cercurile din jurul clitorisului ei sau mișcându-vă limba în sus și în jos.


7. Confirmă cu gemete ușoare, dîndu-i de înțeles că îți place cu adevărat procesul. Dacă partenera înțelege că ție îți nu mai puțin decît ei, atunci se relaxează și te lasă sa înțelegi că nu te poți grăbi. Mișcările limbii sunt foarte blânde și, dacă partenerul nu le poate menține cel puțin 10-15 minute, atunci limba lui este prea încordată sau lucrează prea repede.


8. Ajută-te cu mâinile tale. Când o femeie este cu adevărat excitată, introdu un deget în vaginul ei. Multor femei le place când li se introduce un deget în vagin înainte de orgasm, dar unele spun că le distrage atenția. Acționează: dacă nu-i va plăcea, îți va lua mâna. Dacă îi va plăcea, ea va ridica coapsele, astfel încât penetrarea să fie mai profundă.


9. Nu uita: ai două mâini! "Strânge" sau mîngîie-i pieptul cu mâinile, masează sfarcurile. Unor femei le place când intriduci în anus, un deget bine umezit în momentul orgasmului. Încercați să introduceți ușor degetul și să vedeți dacă se trage înapoi. Dacă nu, îl puteți introduce mai adânc.


10. Nu ratați orgasmul! Înainte de orgasm, corpul partenerei este încordat. În acest moment, mărește ușor presiunea sau accelerează ușor ritmul. Cel mai important este să menții ritmul, chiar dacă ea începe să se învârte. În momentul orgasmului în sine, treceți din nou la mîngîieri lente, si in același timp acoperiți clitorisul cu întreaga suprafață a limbii. Dar rețineți: pentru multe femei, imediat după un orgasm, clitorisul devine extrem de sensibil, așa că nu vă mirați dacă îl acoperă cu mâna sau vă îndepărtează mâna.


Sursa: "Regulile unui sex oral cu Tracy Kox"

199 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page