top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Tehnica - „pliculeț de ceai”


Această tehnică este o varietate a sexului oral. Denumirea ei este direct legată de scopul procesului - de a face partenerul sa “ fiarbă” prin stimularea testiculelor, care sunt asociate cu pachețelele de ceai.


Această tehnică este exclusiv pentru bărbat, deoarece femeia trebuie să facă tot posibilul pentru a-i oferi partenerului plăcere. O trăsătură distinctivă este aceea că stimularea testiculelor se realizează nu numai cu mâinile și gura, ci pot atinge și fața și părul.


Pozițiile posibile pentru “ pliculețul de ceai ”:


  1. Partenera se întinde pe pat, iar partenerul îi întoarce spatele și se așază în genunchi peste fața ei. Ca urmare, testiculele ar trebui să fie peste limba doamnei.


  1. Ea îngenuncheează, iar el stă în fața ei. Partenera se joacă cu testiculele, folosind buzele și limba. Cu ajutorul mîinilor stimulează penisul sau mîngîie coapsele lui.


  1. Partenerul se întinde pe spate, iar partenera stă în genunchi la picioarele lui, cu fața spre el. Sexul oral are loc în această poziție.


  1. În timpul actului sexual regulat, în timp ce ea se află deasupra, poate stimula testiculele cu mâinile. Astfel de manipulări sunt, de asemenea, considerate o variație a poziției plicului de ceai.


Această “ceremonie a ceaiului” presupune stimularea testiculelor cu mâinile, de exemplu, puteți să le luați în mâini și să le frecați unul de altul . Permite-i să treacă cu testiculele pe față și păr, acest lucru îi va permite să obțină o plăcere incredibilă. Pentru a-l “aprinde”, îl poți gâdilă cu limba sub testicule. Este permisă ciugulirea ușoară și ciupirea scrotului, dar este important să nu exagerați sau să provocați durere. Se interzice stoarcerea puternică, răsucirea și diverse mișcări bruște.



Sursa: gabc.ru


966 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page