top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Thermoplay sau jocuri sexuale cu ceară

Actualizată în: 5 dec. 2020




Această practică emoționantă și pasională cu ceara fierbinte este unul dintre cele mai senzuale, sexy și seducătoare jocuri BDSM. Lumînările sexuale capătă din ce în ce mai multă atenție. În ciuda popularității, puțini oameni știu cum să aleagă lumînările potrivite, cum să le folosească și ce senzații pot obține.


Cum să alegi lumânările potrivite pentru sex?


  • Compoziția principală a lumînărilor pentru jocurile sexuale este stearina, care este amestecată cu parafină. Lumînările obișnuite din ceară sau gel se topesc la o temperatura foarte ridicată, picăturile de lichid topit pot lăsa arsuri pe piele, însă compozițiile speciale a lumînărilor pentru jocuri sexuale, se încălzesc doar până la 60 de grade. Nu afectează negativ pielea, iar riscul de a avea arsuri este minim. La contactul cu pielea, ceara se topește. Poate fi ușor „frecat” în piele și nu vor rămîne urme. Astfel de lumânări sunt absolut sigure și sunt nu numai pentru relaxare, ci trezesc dorințele sexuale, măresc excitația.


  • Nu procurați lumînări scumpe, care au o durată lungă de ardere. Ele se topesc la o temperatură ridicată, iar materialul în sine este dens și vîscos. Ele sunt total nepotrivite pentru practica sexuală.


Nu vă fie frică să pătați cearșaful cu ceară. Urmele pot fi îndepărtate cu ușurință cu un fier de călcat fierbinte, așternînd sub el un șervețel de hîrtie, care la contactul cu fierul absoarbe urmele de ceară.


Pînă a folosi aceste lumînări, trebuie să scapi de timiditate și frică. Senzațiile pe care le obții în timpul jocurilor sunt incomparabile cu orice altceva. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă relaxați cît mai mult posibil și să vă bucurați de acest proces. Pentru cei care folosesc lumînări în timpul jocurilor, primele picături trebuie făcute la o distanță de un metru de piele. Acest lucru va ajuta la ameliorarea fricii de a nu fi ars.


Cum se utilizează?


  • Pe măsură ce înclinați lumînarea, flacăra va topi ceara mai intens. Cu fiecare răsucire a jucăriei, picăturile vor cădea din ce în ce mai mult pe piele, provocând o senzație unică.

  • Picăturile nu ar trebui să provoace disconfort și arsuri, ci doar căldură și adrenalină ușoară.

  • Pentru a vă mulțumi partenerul/partenera, nu picurați ceara în aceeași zonă.

  • Modificați temperatura picăturilor. Pentru a face acest lucru, coborîți și ridicați lent lumînarea deasupra corpului.

Începeți să vă jucați cu ceara încet. Primele picături trebuie făcute pe zone nu prea sensibile ale pielii. De exemplu, pe omoplați, fese. Apoi, puteți schimba locul de expunere. Căldura se simte cel mai mult în coccis, pe coloana vertebrală, pe mameloane și pe organele genitale. Aceste locuri pot fi ocolite la începutul practicii.


Primele picături ar trebui să fie picături simple de la o înălțime suficientă. Acest lucru nu va face rău și va permite destinatarului să se relaxeze. Apoi puteți crește intensitatea căderii masei topite. Dar turnarea unui flux mare nu este recomandată. Picăturile se răcesc repede, dar „băltoaca” menține temperatura și poate provoca arsuri.


Nu măriți prea mult temperatura. Nu se recomandă apropierea lumânării de corp cu mai mult de 40 cm. Deoarece într-un acces de pasiune, este posibil să nu observați că parafina lasă urme pe piele.


Cum eliminați ceara de pe corp?


Jocurile cu aceste lumînări se împart în 2 etape.


Primul este picurarea - aceasta este cea mai senzuală etapă, după care picăturile de parafină rămân pe piele.


Al doilea pas este eliminarea acestor urme. Există oameni care, cu mare plăcere, scot foarte încet resturile unei lumînări de pe pielea lor. Acțiunea este similară cu masajul, sau dacă nu doriți să îndepărtați încet nimic cu mîinile, puteți merge doar la duș și curățați totul cu săpun și un prosop.


ATENȚIE:


  • Ar trebui să existe un prosop umed sau o cană cu apă lîngă locul experimentului. O lumînare răsturnată accidental se poate aprinde și este important să o stingem imediat.


  • Este important să faceți cîteva teste mici înainte de a folosi lumînarea. Puneți cîteva picături pe încheietura mîinii. Acest lucru vă va permite să estimați temperatura lumînării. Acest lucru este deosebit de important dacă nu se cunoaște compoziția lumînării. De exemplu, ceara poate provoca arsuri de gradul III. Este foarte fierbinte și nu este potrivit pentru experimentarea în pat.


  • Nu picurați ceara pe față. Roșeața poate dura de la cîteva minute la cîteva zile. Și este deosebit de periculos să primești parafină în ochi.


  • Dacă apar brusc arsuri, acestea trebuie tratate imediat cu preparate speciale. Pantenolul ajută bine. Aceasta este o spumă albă care se toarnă peste zonele afectate.


  • Trebuie să monitorizați îndeaproape comportamentul partenerului/partenerei. La un moment dat, el poate cădea în “trans” și să nu-și stăpînească sentimentele. El nu va reacționa, chiar dacă este prea dureros. Este important să monitorizați acest comportament și să controlați procesul, evitînd arsurile.


  • Începătorii sunt sfătuiți să nu picure ceara pe membranele mucoase. De exemplu, organele genitale simt căldura mai intens decît alte părți ale corpului, iar arsurile în astfel de locuri nu sunt imediat vizibile. Și aici este important să aveți suficientă experiență pentru a nu vă face rău partenerului.


Termoplay-ul este o practică unică care face cuplurile mai unite, crește încrederea dintre ei. Jocul cu ceară topită vă va ajuta să experimentați o adevărată emoție și plăcere, precum și să deschideți noi părți ale plăcerilor sexuale. Este mai bine să începeți experimente cu lumînări speciale de masaj, astfel încât procesul să fie sigur și nedureros.



Sursa: intimshop.ru




316 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page