top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Cum să faci o fată să ajunga la squirt cu o jucărie sexuală?''


Cea mai ușoară modalitate de a aduce partenera la un squirt este utilizarea vibratoarelor speciale. O jucărie sexuală poate funcționa mult timp fără să obosească, ceea ce este imposibil cu mâinile. Și, de asemenea, vă permite să respectați un ritm unic, cu o creștere treptată a vitezei.

Dacă de multe ori opriți sau schimbați mișcările când orgasmul este aproape, acesta se îndepărtează și poate chiar si sa dispara. Mișcările haotice duc la întârzierea squirtului. Cu un dispozitiv special, acest lucru nu se va întâmpla.

Cum să folosești jucăriile sexuale pentru squirt? Există mai multe metode care duc de fapt la un orgasm jet


📌 Alternarea mâinilor și jucăriilor.


Mai întâi, găsește punctul dorit cu degetele, masează-l, iar când partenera este deja excitată, se introduce un vibrator. Fluctuațiile sunt mult mai intense decât masajul și o aduc la punctul culminant. În același timp, lucrați cu vibratorul în interior, dar cu o amplitudine mică, nu este necesar să îl introduceți adînc sau să îl scoateți, mișcări oscilatorii mici sunt suficiente.

📌 Stimularea clitorisului cu o jucărie sexuală.


În interior, partenera poate fi masată cu palma, dar un vibrator lucrează afară. Vibratorul pentru clitoris o excita foarte rapid, provocând orgasme puternice. În același timp, puteți încredința gestionarea lui partenerei, ea își cunoaște mai bine corpul. Și stimularea celor două zone este cea care duce la senzații umede.

📌 Mîngîierea ambelor zone prin vibrații.


Puteți lua o jucărie sexuală dublă și puteți ajunge la un squirt cu ea. Mingiierea la clitoris și în interiorul corpului o va ajuta imediat să simtă ceva nou. Puteți începe cu degetele, dar numai la etapa finală puneți vibratorul "la munca". Dacă lași dispozitivul sa-si facă treaba, atunci merită să mângâi alte zone - buze, sfarcuri, șolduri etc.



O jucărie sexuală, este doar un asistent. Mai trebuie să cauți zonele de care ai nevoie cu degetele, apoi să alegi modul de vibrație potrivit sau să le alternezi pentru ca sa ajunga partenera la orgasm. Ea ar trebui să efectueze experimente singure, apoi să-i solicite partenerului mișcările corecte.


P.S Bilele Kegel ajuta bine la antrenarea muschilor. Antrenamentele, activează terminațiile nervoase, este un beneficiu pentru femei, probabilitatea de a avea squirt, creste.

Aici găsiți exemple de jucării sexuale.



Sursa: intimshop.ru

135 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page