top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Adaptarea vaginului cu penisul"



Mulți bărbați consideră că pentru femei, cu cît este mai mare, cu atît este mai bine. De fapt, acest lucru este departe de adevăr


Sexologii francezi au stabilit dimensiunea penisului care ar fi ideală pentru majoritatea femeilor. Are o lungime de la 13 până la 15 cm în stare erectă.


Cu toate acestea, vaginul unei femei se poate adapta destul de bine la un penis mai lung. Cum se întâmplă asta? Vaginul este un organ foarte elastic, iar gradul de întindere poate fi semnificativ. În timpul nașterii, vaginul se extinde cât mai mult posibil, permițând unei femei să nască un copil.


În timpul excitației, organele genitale ale femeii se mișcă ușor în sus, iar lățimea vaginului crește cu câțiva centimetri. Astfel, vaginul devine mai elastic, ceea ce îi permite să se adapteze penisului de orice dimensiune.


Experții au venit chiar cu un termen special care descrie capacitatea vaginului de a se adapta la dimensiunea penisului. Acest fenomen se numește acomodare vaginală.


REȚINEȚI: Mărimea mică a vaginului


Desigur, dacă vaginul unei femei este mic și îngust, iar partenerul ei are un penis mare și lat, atunci un astfel de sex poate fi neplăcut. În acest caz, în timpul actului sexual, o femeie poate prezenta dureri severe.


Unele femei cu vagin mic pot avea vaginism, o afecțiune în care mușchii vaginali se contractă involuntar. În astfel de situații, trebuie să consultați un ginecolog



Sursa: likar.info


834 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

ความคิดเห็น


bottom of page