top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Ce beneficii are un "cunnilingus" asupra sănătății bărbaților...''



Este puțin probabil să găsim un bărbat căruia nu-i place să se bucure de sex oral senzual efectuat de partenera sa. Dar, potrivit statisticilor, mult mai puțini reprezentanți ai sexului puternic sunt gata să ofere în schimb iubitelor sale sex oral. Cineva explică acest lucru prin lene, cineva are un dezgust înnăscut, pentru unii bărbați acesta este un adevărat simbol al umilinței.

De orinde nu ar proveni aceste stereotipuri ciudate din partea bărbaților, este timpul să le excludem, deoarece, de fapt, beneficiile cunnilingusului pentru corpul feminin și masculin, precum și pentru viața sexuală a cuplului în ansamblu, nu pot fi subestimate. . La urma urmei, cunnilingusul nu este doar cel mai simplu mod de a aduce o femeie la orgasm, ci și un mod de a îmbunătăți sănătatea bărbaților și nu este nevoie să vorbim despre beneficiile sale în ceea ce privește relațiile într-un cuplu.


De ce cunnilingusul este atât de important pentru femei este de înțeles, dar la ce folosește bărbaților?


Astăzi, datorită cercetărilor efectuate de experți americani, beneficiile sexului oral din punct de vedere medical devin evidente. În timpul acestui proces, corpul uman produce un hormon atît de important precum dehidroepiandrosteronul, care este necesar pentru sinteza a altor douăzeci și șapte de hormoni.

Deoarece conținutul său în corp scade odată cu înaintarea în vîrstă, menținerea acestuia la un nivel adecvat vă va ajuta să vă prelungiți tinerețea. Pe lîngă el, în timpul relațiilor sexuale, în organism se produce oxitocină, ceea ce la rândul său reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, oncologice, are un efect pozitiv asupra calității somnului și este un anestezic, care reduce disconfortul chiar și în cazul durerilor de cap severe.


Prin urmare, data viitoare cînd ai de ales - să faci cunnilingus sau să citești o poezie imediat - alege cunnilingus! Corpul tău, și poate fata îți va mulțumi!



Sursa: sexsunny.ru

1.148 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page