top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Al treilea nu e în plus - e de rezervă" sau despre jucăriile sexuale



Potrivit Institutului Kinsey, 70% dintre femei au nevoie de stimulare suplimentară a clitorisului pentru a obține un orgasm. Partenerul nu are întotdeauna ocazia să te mângâie cu degetele sau cu limba în timpul sexului, iar aici un vibrator vine în ajutor. Nu toate arată ca niște penisuri uriașe - sunt jucării foarte mici de mărimea unui ruj care oferă multă plăcere. Există o prejudecată că un orgasm de la o jucărie nu contează. Dar, "gustul mîncării nu se schimbă în dependență de robotul pe care îl folosesti"….


Apropo, gadgeturile sexuale pot spori nu numai plăcerea ta, ci și al partenerului. Vibratorul clitoridian poate fi folosit pe "căpastru" sau ghidat ușor peste testicule. Nu duce întotdeauna la orgasm, dar unii bărbați sunt încântați de această stimulare. Doar turnați generos lubrifiant pe zona cu care decideți să vă jucați. Sexul trebuie să fie umed!


Cumpără un vibrator și experimentează cu el cel puțin o dată în viață. Vă garantez că vei învăța o mulțime de lucruri interesante despre tine.


Cum să-l "împrietenești" cu un bărbat? Iată una dintre opțiuni: „Iubitule, am citit un articol misto despre... Poate încercăm?” Sau începeți o conversație imediat după sex: „Mmm... Am aflat despre un lucru aici și sunt puțin intrigată. Să comandăm pe internet?” În timp ce aștepți patru zile pentru livrare, poți obține un preludiu puternic cu iubitul tău, pentru că ești atât de îngrijorată că un „al treilea” va ajunge în curând în dormitor.


Amintiți-vă că nu aveți întotdeauna nevoie de un robot de bucătărie pentru a găti delicios. Dar când este, lucrurile sunt mult mai distractive!



Photo: Anna Shvets

401 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


bottom of page