top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Ce este, defapt, un dildo și jucăriile sexuale?




Un dildo NU înlocuiește un penis, ci mai mult este un o "unealtă" pentru a avea o distracție. Un dildo este un obiect care vă permite să pătrundeți în interiorul Dvs. sau a partenerei Dvs. într-un mod mai neobișnuit și în același timp - plăcut. Dildo-urile sunt un răspuns logic, dacă putem așa să spunem, la faptul că, în timp ce mulți dintre noi ne bucurăm să avem un penis natural perfect, alții nu au exact aceleași preferințe în ceea ce privește lungimea, lățimea și forma penisului partenerului. De ce ar trebui ca experiența ta sexuală, să fie limitată doar la dimensiunea penisului sau degetelor partenerului tău actual? Puțini dintre noi ne limităm doar la mîncarea care o avem în frigider. Gândiți-vă la dildo-uri ca la "bucatele" din tărîmul sexual; ele oferă gusturi noi, vă "condimentează" rutina și deschide un "apetit nebun".

Jucării sexuale procura persoane de diferite vîrste și categorii: bătrâni, tineri, creativi și obișnuiți. Ei au vieți sexuale minunate și active, jucîndu-se cu partenerul/-ra sau își satisfac dorința de sinestatator cu ajutorul jucariilor.

Sunt utilizatori ai acestor jucării, care le folosesc frecvent sau scot geanta cu "surprize" doar o dată sau de două ori pe an, cînd sunt în vacanță sau cu ocazii rare, cînd se simt deosebit de aventuroși. Sunt aceste produse atât de exotice? Nu chiar. Intrigant? Da. Și deseori, acestea duc la tot felul de activități, de care nu ați crezut vreo dată ca vă vor interesa într-atît de mult. Majoritatea oamenilor s-ar distra mult mai mult în pat, dacă ar renunța la toate inhibițiile lor și ar diversifica viața sexuală.



Sursa: "101 Nights of great sex"

382 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page