top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Coniacul si potenta



Coniacul este considerat o băutură nobila, pe care mulți o folosesc chiar și în scopuri medicinale. Dar acum o sa discutăm ce impact are coniacul asupra vieții sexuale. Ca orice băutură alcoolică, coniacul reduce potențialul sexual dacă este consumat in exces.. Cu toate acestea, o doza moderată de această băutură are un efect pozitiv asupra potenței. astfel:


  • Acesta este un stimulent excelent pentru sistemul nervos. Prin aceasta, puteți elimina oboseala și tensiunea internă. Doar o lingură de băutură poate să calmeze sistemul nervos și să scadă stresul.

  • În coniac, multe componente, cum ar fi taninul - contribuie la o mai bună absorbție în organismul de vitamina C.

  • Cognacul ajută la eliberarea unei persoane din punct de vedere mental - promovează comunicarea. Încrederea în sine contribuie la creșterea potenței unui om.

  • În dozele mici, cognacul este un excelent preventiv împotriva infarctului și a diabetului de tip 2, răcelile și stresul, afectarea circulației cerebrale.

  • Când se utilizează coniacul în cantități acceptabile, crește activitatea sexuală și apar dorințele sexuale.

  • Circulația în organele genitale crește. Un om poate controla ejacularea, există o erecție prelungită.

În medicina populară există o rețetă de preparare a mijloacelor speciale pentru a crește potența. Avem nevoie de 2 ouă de prepelit cu o linguriță de zahăr și 20 g de coniac. Se diluează amestecul de ouă-coniac cu apă minerală și coca-cola (100-120 ml) și se adaugă o felie de lămâie. Nu am incercat încă coctailul "fermecat". Cum îl încerc, vă dau de știre...

P.S. Coctailul dat e rețeta potenței al regelui francez Henry IV...


Photo: 123rf.com

142 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page