top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Cum mîngîiem sînii


Este important ca o femeie sa se mîngîie de sinestătător, să încerce diverse poziții și tehnic o de masturbare. Adică, pentru a-și cunoaște corpul și dorințele lui, dar și pentru a întări propria sexualitate. Din aceste motive, informația despre "cum stimulam sînii în timpul sexului" va fi utilă pentru ambele sexe. Deci, ce trebuie de însușit?


Respirația fierbinte


Cu cît mai tachinante vor fi acțiunile în timpul preludiului, cu atît mai mult se va excita partenera. O metodă bună pentru a începe "jocul sexual" este - mîngîierile prin respirația fierbinte.

Pentru a "acoperi" sfîrcurile cu căldură, trageți cît mai mult aer în piept, rețineți respiratia pentru o clipă ( pentru ca acel aer sa se încălzească ), și suflați-l foarte lin peste sîni, asupra sfîrcurilor.


Atingerile ușoare a sfîrcurilor, cu limba


Începeți cu atingeri fine pe sîni, gîdilind sfîrcurile cu vîrful limbii ușor și lent, apoi mai apăsat și mai repede.


Desenați cu limba pe sîni


Faceți mișcări circulare sau neordinare. Puteți sa jucați "Ghicește litera din alfabet" ( aceasta metodă poate fi folosită si la mîngîierea clitorisului ). Partenerul, de parcă, scrie o literă cu limba, și partenera ghicește acea literă.


Sugeți sfîrcurile cu buzele


Probabil mulți dintre bărbați vor fi uimiți, dar această metodă poate să aducă la orgazm o femeie. Partenerul trebuie sa fie atent la respirația si gemetele partenerei, pentru a întelege care mișcări îi provoacă plăcere. Acestea pot fi sugerea fină a sfîrcurilor, vacuum puternic, sugerea cu mușcături ușoare sau sugerea cu rotirea, concomitentă cu răsucirea sfîrcului în gură, cu ajutorul limbii.



Sursa: miridei.com


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page