top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Fingering sau mîngîieri cu degetele"



Adesea, mângâind o femeie cu degetele, bărbații se concentrează pe un singur tip de mișcare: fie introduc degetele mai adânc în vagin, apoi le scot. Acest lucru este, plăcut, dar puțin monoton. Iată câteva tehnici care o să va ajute sa diversificati aceasta plictiseală. Atenţie! Înainte de a trece la această etapă, asigurați-vă că fata este deja destul de excitată. Folosiți lubricant, dacă este necesar.

📌 Mișcări ademenitoare

Introduceți degetul mijlociu sau indicator în vagin, astfel încât sa se atingă peretele frontal. Acum, începeți cu grijă să îndoiți și să îndreptati degetul, ca și cum ați încerca să ademeniți pe cineva. Degetele, în timpul acestor mișcări, vor apăsa pe peretele vaginului. Mișcați degetul mai adânc sau mai aproape de ieșire, pentru a găsi un punct pe peretele vaginului, la atingerea carui partenera va avea cea mai mare placere. Dacă partenerei îi place, mai poți adăuga un deget.

📌 Vibrație

Introduceți două degete simultan în vagin. Îndoaie-le puțin și în această poziție începe să faci mișcări usoare de vibrație cu mâna ta. Dacă aveți noroc, vibrația va stimula acel punct legendar G, care este capabil să ofere unei femei orgasme de neuitat.

📌 Tirbuşon

Folosește unul sau două degete pentru a face o mișcare circulară, ca și cum le-ai înșuruba într-un vagin. A doua variantă a aceleiași tehnici este să mimați cu degetele o lingură, faceti miscari de parcă scoateți ceva cu grijă din vagin. Experimentați cu adâncimea și unghiul de intrare, precum și gradul de presiune pe pereții vaginului.

📌 Dubla atingere

Intrați cu două degete în vagin. Cu degetul mare care ramine in afara, începe să efectuați mișcări circulare în jurul clitorisului. În același timp, mîngîind cu celelalte degete în interiorul vaginului.

📌 Amazoană

Introduceți unul sau două degete în vagin, până la o adâncime confortabilă a fetei și "înghețați". Oferă-i partenerei tale posibilitatea de a se mișca singură pe degete, ridicând și coborând pelvisul, ca un călăreț, și mișcându-și șoldurile.

P.S nu va limitați doar la aceste miscari, folositi-le ca mișcări de bază. Incercati sa experimentați, folosind diferite degete, diferite unghiuri, mișcări etc. Încântați propriile metode, lăsați fantezia sa lucreze.

271 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentaris


bottom of page