top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

'' Dispozitive pentru stimularea uretrei ''


















Masturbarea uretrală - estе introducerea de obiecte străine în uretră cu scopul de a obține plăcere. Uretra are multe terminații nervoase, a căror stimulare duce la senzații complet noi și neobișnuite. Secretul plăcerii este simplu: fiti prudenți, sterilitate și nu neglijați lubrifierea. Masturbarea uretrală se practica atât la bărbați, cât și la femei. Dar printre doamne se intilneste foarte rar. După cum am menționat mai sus, uretra are multe terminații nervoase, a căror stimulare duce la aceleași senzații unice și tari. Însă, acest tip de masturbare nu este acceptat de toți - individual.

De fapt, ce se folosește pentru masturbarea uretrei? Sunt in vinzare dispozitive speciale. Cateterele sunt fabricate din oțel chirurgical, ceea ce înseamnă că pot fi complet decontaminate prin toate metodele cunoscute (fierberea, tratarea cu substanțe care conțin alcool etc.). Teoretic, pot fi utilizate catetere urologice achiziționate de la o farmacie, dar acestea sunt de unică folosință. Cateterul trebuie introdus cu atenție, fără mișcări bruște și începe cu cel mai mic diametru, folosind o


cantitate suficientă de lubrifiant. Trebuie avut în vedere faptul că lățimea uretrei la un bărbat adult este 4-7 mm, iar la femei 1-1,5 mm.


De reținut: este nevoie de pregătire atît psihologică, cit si fizică. Fiți precauți.




























23 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page