top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Durata actului sexual


În acest articol o sa dezamăgesc puțin sexul frumos și o sa dau cîteva recomandări sexului puternic. Sa începem dar…

O sa încep cu durata actului sexual. Știați că durata actului sexual la un bărbat sănătos durează aproximativ 3-7 minute? În cazul ca nu a avut sex de mult timp si/sau partenera e sexuală foc, durata poate fi cu mult mai scurta. Asa ca dragi femei, daca bărbatul termina repede, puteti primi asta ca un compliment…

Acum o sa discutam cîteva metode de prelungire a actului sexual la bărbați.


Cea mai simpla metoda e sa faci una scurta. Nu ai nevoie de nimic in plus. Un video cred ca il găsesti repede, în rest totul e "sub mina". Însă metodă dată are și cîteva efecte adverse. Posibil ca după aia nu o sa mai fii in stare sa-ti trezesti ostașul sau nu o sa primesti plăcerea cuvenită de la actul sexual.


O altă metodă simpla e sa te distragi in timpul sexului. Încearcă sa-ti distragi atenția de la corpul partenerei și de la proces in sine. Privește picturile de pe pereți, televizorul, pe geam… Încearcă sa-ti aduci aminte de ceva ce te v-a sustrage. Nu recomand sa va gindiți la baba Glafira goala, la probleme de serviciu sau ceva horror - posibil după aia sa apara dezgust fata de sex.


Cei ce practica yoga au și ei cîteva secrete. Unul din ele este respiratia "prin burta". Pentru a răsuflă prin burta ai nevoie sa relaxezi mușchii de la burta si să tragi aerul cît mai adînc. Pe lîngă plusurile fiziologice o sa fii concentrat la respiratie - ceea ce am descris mai sus. Se mai spune că meditația ajuta, dar tehnica data pentru mine încă rămîne un mister. Posibil ca prin meditatie poti sa-ti controlezi mai bine organismul.


Încă o metodă interesanta, dar deloc sănătoasă, este alcoolul. Cred ca toți suntem la curent ca întrebuințarea alcoolului are efecte asupra actului sexual. Aceasta metoda are mai multe reacții adverse. Pentru a o face mai eficienta se recomanda sa consumati putin alcool. Mult depinde și de tipul de alcool. In postarile de mai jos o sa găsiți informații despre tipurile de băuturi și efectele lor asupra potenței. Va mai amintim încă o dată că consumul excesiv de alcool va duce la o noapte de penetrare fără sens și posibil cu adormirea in timpul actului sexual.


În această lista putem include și metodele medicamentoase. Exista pastile fermecate care iti pot prelungi actul sexual de 4-5 ori (dar ca si orice medicament are reacții adverse). Puteti folosi spray anestezic - acesta amorțește nervii penisului. Il aplicați pe "cap" cu cel puțin 5 minute înaintea actului sexual, în caz contrar risti sa-i amortesti si nervii partenerei ce o sa duca la un sex fara sens… putem sa adăugăm in lista și prezervativele cu anestezic.


Preludiul. Este o metodă efectivă pentru a aduce partenera la fierbințeala maxima cu un final exploziv. In acest caz recomand sa aduci partenera pînă la extaz si apoi sa-i dai voie "ostașului sa lupte". Riscul este ca "ostașul" sa nu tina piept luptei din cauza excitării maxime.

Pauza. Iti recomand ca in timpul actului sexual, în cazul ca esti aproape, sa te opresti din treaba și să îți schimbi poziția. In acest timp nu te opri din mîngîieri (ai mîini și gura care te vor ajuta). Dar nu uita ca schimbul des de poziție poate duce la dispariția poetei partenerei.



55 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page