top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Jocuri de rol - pas cu pas


Jocul de roluri - nu este întotdeauna schimbarea hainelor sau a decorațiunilor. Puteți aranja o aventură fascinantă cu o cantitate mică de jucării sexuale și, cu toate astea, sa ramineti cu multe emoții placute. Pentru ca jocul să aibă succes, partenerii trebuie să aibă încredere unul în celălalt. Și atunci acțiunile simple vor duce la rezultate neașteptate.


📌 Merită să începeți jocul, cu un preludiu. Duș comun, ulei de masaj vă va permite să vă bucurați de proximitate și să vă pregătiți pentru ceva interesant. Sărutări blânde, îmbrățișările vor fi începutul jocului. Și un astfel de joc poate fi o surpriză pentru parteneră, pentru că ea nu trebuie să știe tot ce se va întâmplaîdin timp.


📌 Când ambii parteneri sunt deja pregătiți pentru sex, este timpul să treceți la jucării. Ideal ar fi în acest caz orice vibrator pentru clitoris. De asemenea, puteți folosi un vibro-la distanță, vă va permite să controlați procesul.


📌 În timp ce vibrațiile blânde excită partenera, este timpul să puneți cătușe pe mâini sau ii legati mîinile cu funii speciale. Când mîinile sunt deja strânse în brățări moi, agățați-le ( catusele ) de piciorul patului. Senzația de rigiditate și neputință poate fi îmbunătățită cu ajutorul unei măști speciale pentru ochi.


📌 Pentru comoditatea Dvs, fixați si picioarele partenerei, astfel încât corpul ei să ocupe suprafața patului in întregime. Dupa, mărește viteza jucăriei, astfel încât emoțiile să devină și mai "pronunțate".


📌 O femeie "imobilizată" în acest moment poate sa "ardă" de dorință, dar merită sa te grabesti? Este mai bine să pui in functiune un dildo, care îți va permite să te joci cu cele mai senzuale zine ale corpului feminin. Puteți folosi orice fallos, dar este ideal să-l luati pe cel care îi mângâie punctul G, el nu poate doar să excite partenera, dar posibil să-i ofere plăcere de la un orgazm cu jet.


📌 Nu vă grăbiți să folosiți fallosul. Începeți un joc, treceti cu el pe buze, încet, atent, examinati zona feței. Până la acest moment, partenera poate deja sa va implore să puneti stăpânire pe ea, dar sensul jocului este să-i aprindeti dorința și mai mare. În acest proces, puteți folosi lubrifiant, dar rar se întîmplă sa aveti nevoie de el.


📌 Fallosul poate fi introdus nu numai în vagin, ci și în anus ei ( desigur daca ea acceptă). Și dacă doriți, puteți utiliza o penetrare dublă ( sunt jucarii speciale ). Este important să aduci o femeie la orgasm sau mai multe, cu ajutorul a astfel de jucarii, iar apoi să le lași înăuntru.


📌 Când partenera a avut deja multiple orgazme, bărbatul se poate relaxa și el. În tot acest timp, gura ei a rămas liberă și o puteți folosi…. În acest proces, pentru a face jocul să pară mai interesant, se recomandă dezlegarea picioarelor, dar cu ajutorul unor fixări pe glezne și curele, trageți-le mai sus spre cap ( indoiti-le in genunchi ). Schimbarea poziției îi va oferi un nou val de plăcere, deoarece jucăria care vibrează încă funcționează, iar cu ajutorul telecomenzii puteți schimba intensitatea efectului.


📌 Pentru a face sexul oral mai interesant, capul partenerei poate fi lasat liber în jos. Pentru a face acest lucru, este necesar să schimbati pozitia ei ușor mutîndo, in acest caz penetrarea va fi puțin mai profundă. Este important să te asiguri că partenerei i-au plăcut și astfel de schimbari.


📌 După ce "terminati", puteți finisa jocul. Ca orice altă aventură, dezlănțuirea poate fi însoțită de mângâieri, sărutări pasionale și îmbrățișări.

Jocul sexual este o aventură captivantă care face intimitatea mult mai strălucitoare. Vă permite să aduceți in relație ceva nou si picant. Puteți veni cu sute de scenarii fascinante.



Sursa: intimshop.ru

352 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page