top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Masajul sau sexul tantric


Masajul tantric se practică de obicei, pentru a ajuta partenerul/-a să se calmeze și/sau relaxeze . Acest tip de masaj are la bază nu numai practicile fizice, ci și componentele spirituale și emoționale. Beneficiile sexului tantric includ - rezistența sexuală, ameliorarea durerii și îmbunătățirea somnului, explică specialiștii Cosmo.


Vă propunem cîteva sfaturi despre “cum sa facem un masaj tantric”


📌 Important să aveți dispoziția potrivită. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă cufunda pe deplin în plăcere. Stingeți telefoanele și dacă aveți vecini, asigurați-vă că nu vă deranjează sau nu vă distrag atenția, e nevoie de liniște și concentrare. Să nu vă grăbiți nicăieri: nu programați întâlniri, bilete de film sau apeluri urgente. Nimic nu ucide sexul mai eficient, decât graba.


📌 Prindeți starea de spirit. Ceea ce vă înconjoară, joacă un rol nu mai puțin important, decît masajul în sine. Luați în considerare temperatura aerului, aspectul dvs., sunetul și mediul din interiorul camerei. Lumânările parfumate sunt minunate pentru a crea o atmosferă senzuală.


📌 Concentrați-vă asupra partenerului/-ei sau maseurului. Încercați să-i captați ochii și să vă sincronizați respirația. Trebuie să fiți pe aceeași “undă”.


📌 Masajul în sine. Spuneți partenerului/-ei să se întindă pe burtă.. Încălziți uleiul în mîini. Începând de la mijlocul spatelui, masați ferm spre extremități. Imaginați-vă cum se răspândește fluxul de energie în jurul corpului. Acordați atenție zonelor care nu sunt de obicei utilizate în timpul masajului: pernuțele degetelor de la picioare, între degete, dosul palmelor. Petreceți cel puțin 30 de minute, masînd corpul în față și în spate.


📌 Începeți să masați zonele erogene ale partenerului/-ei dvs.: piept, coapse interioare, dar, deocamdată, evitați zona genitală. Dacă masați o fată, abia o atingeți pe piept, încercați să folosiți o pană sau o eșarfă. Încercați să folosiți diferite stiluri de atingeri/mîngîieri. Cheia masajului tantric este prelungirea timpului - nu are rost imediat să ajungeți la clitoris sau penis.


📌 Folosind uleiul, așezați o mână pe inima partenerului/-ei dvs. și cealaltă pe organele genitale, conectând mental fluxul de energie între ei. Începând de la zona perineală (situată între anus și deschiderea vaginală / sub testicule), masați ușor și foarte lent zona cu vârful degetelor.


Când simți că partenerul tău este gata, mîngîiați ușor clitorisul / capul penisului,totodată fiți atenți la ceea, cum răspunde corpul partenerului/-ei la mișcările Dvs. La cererea partenerului/-ei, puteți efectua, de asemenea, un masaj intern. Când finisați, discutați cu partenerul/-a, ce a fost bine, ce -nu.


Și țineți minte, orgasmul este minunat, dar acesta nu este scopul masajului tantric, ci mai degrabă un bonus încântător. Mult mai important de a extinde plăcerea si de a ține sub control “eliberarea”.



Sursa: unian.net


341 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page