top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Menopauza''


Cuvântul „climax” este înfricoșător, nimănui nu-i place să vorbească despre asta. Dar dacă doriți ca această perioadă inevitabilă să nu se agraveze, ci și să îmbunătățească calitatea vieții voastre, trebuie să fiți pregătiți pentru aceasta. Endocrinologi, gerontologi și ginecologi din diferite țări au vorbit despre ceea ce ar trebui să știți despre menopauză și despre ce nu trebuie să vă fie frică.

📌 Viața sexuală în timpul menopauzei îmbunătățește sănătatea femeilor.

Sexul are un efect excelent asupra circulației sângelui, precum și asupra stării psihologice a unei femei. Chiar dacă în timpul menopauzei aveți o mulțime de boli, nu ar trebui să renunțați la viața sexuală, acest lucru va afecta negativ libidoul și starea fizică generală. De altfel, menopauza este practic a doua tinerețe. Fiziologia femeii este așa încât, după menopauză, dorești sex și mai mult.

📌 Capacitatea de a avea orgasm nu dispare.

Deoarece femeile au o scădere a nivelului de estrogen odată cu apariția menopauzei, aceasta afectează lubrifierea. Prin urmare, stimularea și sexul în sine durează mai mult decât în ​​adolescență, iar preludiul devine mai important pentru o femeie. Dar capacitatea de a avea orgasm NU scade odată cu vârsta. Chiar și la vârsta de 85 de ani, o femeie poate avea orgasm, inclusiv multiple. Încercați să faceți sex în mod regulat, cel puțin de două ori pe lună, inclusiv și masturbarea.

📌 Viața sexuală se îmbunătățește în timpul menopauzei.

Simptomele neplăcute ale menopauzei sunt tratate cu hormonoterapie. Pe lângă terapia hormonală, femeile au adesea nevoie de exerciții musculare intime. Nu permiteți atrofierea sau prolapsul organelor pelvine. Neplăcerile fiziologice pot fi depasite cu ajutorul preparatelor farmaceutice moderne, de exemplu creme lubrifiante.

Sursa: psychologies.ru

196 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page