top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

'' Orgasmul feeric"


Mulți sexologi susțin că sursa creării orgasmului nu este corpul în sine, ci creierul nostru. Așadar, amatorii de experiențe sexuale ar trebui să caute practici și tipuri de sex care, nu numai să stimuleze zonele erogene, ci și să dezvolte imaginația.


Kunyaza


Aceasta este o practică sexuală în timpul căreia un bărbat mîngâîie labiile și clitorisul partenerei cu penisul erect. Faceți aceasta pînă cînd femeia se umezește. Scopul este de a facilita excitarea și orgasmul unei femei. Rezultatul vă va surpinde. Acest tip de sex este împărțit, în mod tradițional, în două faze:

Prima fază, partenerul mîngîie clitorisul cu penisul erect. Mișcările sunt efectuate cu o viteză constantă în sus și în jos, în zig-zaguri, în cerc, dintr-o parte în alta. Apoi, trebuie să treceți la a doua fază - partenerul introduce penisul în vagin cîțiva centimetri, și apoi revine la repetarea primei faze. Acest tip de sex poate fi practicat în diferite poziții.


Sexul tantric


Sexul tantric este considerat o practică spirituală foarte străveche. Această practică presupune că energia masculina (Shiva) și energia feminină (Shakti) trebuie să se unească. Ce trebuie sa facem? Cel mai important, aici, este procesul, nu rezultatul. Așa că uitați de orgasm și încercați să vă conectați energiile. Experții sexuali recomandă utilizarea meditației și a diverselor practici de respirație. Încercați să nu vă concentrați asupra zonelor erogene.

Rețineți- în această practică orgasmul nu contează, ci conectarea reciprocă a energiilor.


Masturbarea cu schimbul de fotografii intime


Experții recomandă cuplurilor, să practice acest tip de sex pentru a menține energia și dorința sexuală. Desigur, sexting-ul poate fi practicat fără a fi într-o relație, acest lucru este de asemenea util. Cel puțin, ajută la eliberarea energiei sexuale persoanelor care nu doresc să intre în relații intime în afara rețelelor de socializare (desigur cu acord reciproc). Fiți creativi, încearcți lucruri noi și completeați tehnicile după plac.


Rețineți: pentru a atinge orgasmul, trebuie să vă cunoașteți bine propriul corp, începând cu dezvoltarea sensibilității sexuale.


Iubire reciprocă și orgasme uluitoare să aveți!



Sursa: sexsunny.ru


737 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page