top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Plugul anal"


Plug anal - este folosit atât de femei, cât și de bărbați. Poate servi pentru stimularea anusului, relaxarea înainte de sexul anal sau pentru îngustarea vaginului. Acesta din urmă poate fi folosit atât pentru femeile cu un vagin larg (de exemplu, când mușchii vaginului sunt slăbiți după naștere), cât și pentru a îmbunătăți senzațiile în timpul sexului și pentru a accelera inceputul unui orgasm la o femeie. Pentru masajul prostatei se poate folosi un dop special puțin curbat.

📌 Cum se introduce un dop anal

Aranjati-va intr-o poziție confortabilă cum ar fi: - pe toate patru; - pe spate, așezând o pernă mică sub pelvis și trăgând picioarele spre burta; - asezati-va pe dopul anal;

Apucați dopul de la bază, introduceți cu atenție vârful în anus, îndreptându-l ușor în sus și înainte spre burtă. Concentrati-va asupra senzațiilor, împingeți treptat dopul spre interior până când anusul se "îmbracă" - pina pe piciorul subțire de plută, lăsând dopul afară.

📌 Puteți simti senzații tari de stimulare a anusului, mișcând dopul înainte și înapoi (în anus, din anus).

📌 Puteți lăsa dopul în interior pentru o lungă perioadă de timp, variind de la 30 de minute până la câteva ore. Dacă il lăsați timp de citeva ore, se recomandă să-l îndepărtați cel puțin o dată pe oră pentru a adăuga lubricant.

📌 Dacă utilizați dop anal pentru a dezvolta anusul și a-l pregăti pentru sexul anal, începeți cu cel mai mic dop. Când te obișnuiești cu dimensiunea sa, treceți la marimi mai mari.


📌 Dacă folosiți dopul pentru a vă încălzi înainte de sexul anal, introduceți-l cu 30 de minute înainte de actul sexual. În acest timp, mușchii sfincterului se vor relaxa suficient.

📌Dacă utilizați dopul în timpul actului sexual tradițional,il puteți introduce din timp sau în timpul preludiului. Strângeți și relaxati mușchii sfincterului în timpul sexului și bucurați-vă de senzații incredibil de puternice. Bărbații în acest fel pot îmbunătăți semnificativ o erecție.


📌 După utilizare, curățați dopul cu apă caldă cu un săpun antibacterian ușor și cu un curățător bactericid special pentru curățarea jucăriilor sexuale. Apoi, stergeti cu o cârpă moale, fără scame și uscați la aer. Depozitați dopurile cu într-un loc rece și întunecat și puteți fi siguri că acestea vor fi întotdeauna gata să vă ofere plăcere.


41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page