top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Poziții pentru sex cu sînii"



Sexul intramamarian - este unul dintre cele mai exotice tipuri de sex. El este deosebit prin faptul că, partenerul ejaculează fără a pătrunde în corpul partenerei. Ce poziții sunt potrivite pentru cei, care doresc să experimenteze o astfel de tehnică? Am explorat cele mai populare poziții non-penetrative de sex cu sînii.


Cowboy


Partenera se întinde pe spate și își strînge pieptul cu mîinile. Partenerul se așează deasupra și, în genunchi, pătrunde cu penisul între sîni. Dacă penisul este destul de lung, atunci partenera îl poate mîngîia cu limba sau suge periodic, ceea ce va provoca un orgasm mai "spectaculos".





Cowboy invers


O poziție “hot ”și în același timp dificilă pentru o femeie, care va înnebuni partenerul pregătit pentru experimente. Poziția este potrivită pentru cei cărora le place stimularea anusului. Partenera poate folosi tehnici de annilingus sau pur și simplu să respire adînc și să “acopere” fesele partenerului cu aer fierbinte.




Poziția laterală


Sunteți obosiți și doriți ambii să faceți sex lent și blînd într-o poziție senzuală? Atunci, culcați-vă lateral unul în fața altui. Partenera trebuie să se lase în jos, astfel încît sînii să fie la nivelul organelor genitale ale partenerului. Mișcați-vă lent, mîngîindu-vă corpurile reciproc.




În genunchi


Mulți bărbați sunt înnebuniți doar de la gîndul că, partenera îngenunchează dezgolită în fața lor. Ei bine, această poziție este ideală pentru sexul "între sîni", care poate fi alternat cu diferite tehnici de felație.





Poziția „69”


Multe persoane pot își pot crea părere greșită că, sexul intramamar vizează satisfacția numai a bărbaților. Nu este adevărat, există poziții în care femeile pot să se excite la maxim, și să primească un orgasm puternic. Un exemplu bun este variația poziției „69”. În timp ce partenera mîngîie penisul partenerului ei ( cu sînii ), el îi poate oferi plăcere, facîndu-i cunnilingus.





Poziția “deasupra”


Această poziție se potrivește atît femeilor cu sînii mari, cît și celor cu dimensiuni mici. Dacă stai asupra partenerului, atunci pieptul tău nu se „răspîndește” peste corpul tău, ci se lasă în sub influența gravitației. Datorită acestui fapt, penisul se “aranjează comod” între sîni. Deoarece în această poziție mîinile partenerei sunt ocupate (își ține greutatea cu ele), partenerul va trebui să strîngă sînii. Este puțin probabil ca partenerul sa rămînă nemulțumit de la această poziție.






Vă dorim experimente dulci și o noapte de plăcere senzuală!



Sursa: sexsunny.ru


1.698 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page