top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Sexul pe canapea"


Este incredibil de plictisitor să faci dragoste exclusiv în dormitor și numai pe pat ... Mai mult decît atît, poți adapta alt mobilier pentru sex, e necesar un pic de imaginație. Astăzi vom explora împreună poziții interesante pentru sex pe canapea.



Iron


Versiunea senzuală va fi îndrăgită de femeile cărora le place să încrapă sexul cu un masaj erotic. Pentru senzații mai vii, puteți folosi vibratori clitoridieni, de exemplu, „Fluture” sau chiloți vibro. Strîngeți coapsele împreună, pentru a simți penisul mai bine.






Poziția linguri


Îți place sexul confortabil, blând și nepripit? Atunci fii atent la poziția „Lingură”. În el, ambii se întind lateral (partenerul din spate). Un bonus frumos: mîinile partenerilor sunt libere, deci puteți stimula clitorisul sau mîngîia sînul partenerei în timpul sexului.





69


Sexul oral a încetat de mult să fie tabu în sex. În lumea modernă, felația și cunnilingusul practic au eliminat sexul vaginal din poziția de lider. Ei bine, cum să obțineți plăcere ambii, în același timp? Desigur, folosind poziția 69. Dacă canapeaua este prea scurtă, roagă partenerul să-și îndoaie genunchii și să le așeze pe cotieră sau să le țină sus





Tehnica gîtului


Apropo, despre felație. Canapeaua poate fi o suprafață confortabilă pentru această tehnică, cunoscută sub numele de "deep throat". Partenerua se întinde pe canapea, astfel încît capul să atîrne peste margine. În acest caz, puteți pune picioarele pe spatele canapelei. Avantajul poziției este că penisul intră în gît în ​​linie dreaptă, ceea ce ajută la depășirea reflexului de a vomita.


Ați avut o experiență similară? Îndrăznește să-ți împărtășești părerea în comentarii!



1.163 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page