top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

10 motive pentru care e bine sa faci sex in fiecare zi

Actualizată în: 23 sept. 2020



1.Sexul face viața mai ușoară


Fie chiar și nu pentru mult timp, chiar dacă e pentru cîteva minute. În schim dacă sexul este bun, atunci în timpul procesului nu vă veți gândi la facturile comunale neachitate, sau la aceea că, copilul a spart un geam la școală.


2. Sexul regulat te face sa te simți mai tînăr


Savanții susțin că persoanele active sexual, se simt mult mai bine. Și cercetările arată că a face sex în fiecare zi vă poate face să vă simțiți cu cel puțin 10 ani mai tineri.


3. Întărește sistemul imunitar


Aceasta este deosebit de important în toamnă, deoarece organismul nostru este mai slăbit în această perioadă. În timpul sexului imunitatea crește, și te va proteja cu 90% de gripă.


4. După sex somnul este mai “dulce” și organismul se odihnește mai bine.


Energia pe care corpul o degajă în timpul sexului, este mult mai mare decât energia cheltuită pe tot parcursul zilei. Acest lucru contribuie la aceea că, somnul după sex este mult mai puternic decât fără el.


5. Sexul aduce fericire


În timpul sexului, se produce dopamina, hormonul fericirii, iubirii și plăcerii. Și o femeie fericită arată întotdeauna bine și cu bună dispoziție.


6. Îmbunătățește activitatea creierului


Dacă faceți sex în fiecare zi, atunci se activează creierul, care ușurează creșterea circulației sângelui în timpul actului sexual.


7. Sexul scade tensiunea arterială


Dacă aveți probleme cu hipertensiunea arterială, atunci sexul este o prevenire excelentă. Savanții susțin că, dacă faci sex în mod regulat, asta duce la îmbunătățirea tensiunii arteriale.


8. Sexul este un bun calmant


Sexul ajută la ameliorarea migrenelor cronice sau a durerilor musculare obișnuite. Medicii spun că pacienții care fac sex în mod regulat sunt mai predispuși să tolereze durerea și să se plângă mai rar.


9. Sexul normalizează ciclul menstrual


Sexul regulat poate ajuta la stabilizarea ciclului menstrual al unei femei și la reglarea producerii de hormoni, care reduc durerea în timpul menstruației.


10. Sexul este încredere și intimitate


În timpul sexului, hormonul oxitocină este eliberat de partenerii sexuali. Acest hormon este responsabil pentru fericire și dragoste. Partenerii se apropie, încrederea crește și scade probabilitatea ca unul dintre parteneri sa fie înșelat.


Nu există niciun motiv pentru a nu face sex în mod regulat ( doar daca nu apar probleme de sanatate grave). Dimpotrivă - a face sex în fiecare zi te va face mai fericit, mai frumos și mai sănătos, așa că nu-ți pierde timpul!



Sursa: tochka.net


1.290 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page