top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Alegeți un lubrifiant pe plac






Toți lubrifianții orali, vaginali și anali au proprietăți speciale. În timpul utilizării lor, senzațiile sunt mai plăcute și pline de satisfacții.


📌 Excitanți.


Lubrifianții excitanți activează un număr mare de terminații sensibile și fiecare atingere este mult mai senzuală. Există lubrifianți pentru bărbați, femei și cupluri. Ele ajută la accelerarea orgasmului sau chiar orgasmelor multiple. Încep să acționeze 7-15 minute după aplicare.


📌 Pentru extinderea plăcerii.


Componenții speciali pot încetini ejacularea la un bărbat. O ușoară scădere a sensibilității capului poate crește durata sexului cu 10-50%. Produsul este sigur, adesea bazat pe mentol sau calmante. Amortirea ușoară dispare după câteva minute. Dar efectul medicamentului nu începe imediat.


📌 Răcire sau încălzire.


Căldura sau frigul pot excita oamenii. Și aceste senzații sunt foarte populare. Acești lubrifianți pot fi achiziționați separat, dar uneori sunt folosiți și în prezervative. Căldura sau frigul activează receptorii pe piele, sporind plăcerea. Merită să încercați acest lucru atât în ​​perechi, cât și cu jucării sexuale.


📌 Calmante/anestezice.


Lubrifianții anali sunt adesea realizați cu un anestezic. Aceasta este o oportunitate de a elimina complet durerea. O ușoară “congelare” anusului ajută ușor la relaxare, ceea ce este foarte util pentru începători. În același timp, senzațiile nu devin mai puțin interesante, sensibilitatea nu dispare complet. Acțiunea lubrifiantului începe la 10-15 minute după aplicare.


📌 Oral.


Lubrifianții cu gusturi și arome plăcute sunt făcuți pentru iubitorii de sex oral. Sunt necesare, dacă mirosul natural al unei persoane nu vă este plăcut. Pot fi folosite pentru alte mângâieri, iar apoi, înainte de sexul oral, nu trebuie să vă spălați. Adesea sunt cu gust de fructe. Întotdeauna pe bază de apă. Nu aduc daună organizmului.


📌 Antibacteriene.


Lubrifianții pot ucide UNELE bacterii. Însă acestea nu protejează complet împotriva bolilor. Astfel de lubrifianți sunt relevanți pentru sexul anal fără prezervativ, acest lucru reduce riscul de infecții atunci când penisul intră într-un mediu nenatural. Compoziția este utilă atunci când rînduiți sexul vaginal și anal, însă medicii spun că astfel de experiențe, chiar și cu un lubrifiant antibacterian, sunt periculoase pentru sănătate.


📌 Steril.


Lubrifianții pentru masturbarea uretrei sunt sterili. Ele pot fi utilizate chiar și în cele mai neobișnuite experimente. Astfel de lubrifianți sunt scumpi.


📌 Proprietăți speciale ale lubrifianților


Unele lubrifiante au proprietăți speciale. Ele nu numai că îmbunătățesc alunecarea/pătrunderea, dar oferă și efecte speciale.


Îngustarea vaginului.


Lubricantul poate face vaginul unei femei mult mai mic. Efectul durează 30-40 de minute, dar este suficient să simți plăcerea actului sexual, într-un mod nou. În același timp, senzația crește atât la bărbat, cât și la femeie. Nu dăunează sănătății. Doar provoacă o ușoară umflare în zona intimă, care provoacă efectul de îngustare. Lubrifiantul poate fi folosit de o femeie cu orice dimensiune a vaginului, însă nu rezolvă/tratează problema existentă rupturile sau atrofierea mușchilor interni. Cu diagnostice complexe, trebuie să mergeți la un specialist.


Mărirea penisului.


Datorită compoziției speciale, sângele se grăbește activ spre penis, provocând o erecție stabilă. Compoziția se aplică cu 10-15 minute înainte de sex. Acesta este un remediu excelent pentru persoanele cu erecții instabile. Oferă încredere în timpul actului sexual. Dar rezultatul nu poate fi doar temporar. Dacă folosești în mod regulat crema și faci un masaj special, există posibilitatea creșterii constante de 1-2 cm. Uneori, crema este combinată cu acțiunea unei pompe de vid sau a unui extender, ceea ce crește și posibilitatea unui efect pozitiv.




Sursa: intimshop.ru


284 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page