top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

BDSM pentru începători



Sexul cu elemente din BDSM nu mai este un „fruct interzis” după „Cincizeci de nuanțe de gri” (daca nu pentru toți, dar pentru majoritatea - cu siguranță). Cu toate acestea, mulți se tem să propună acest lucru partenerilor - ce se întâmplă dacă îl vor percepe incorect? Iată un ghid pentru a vă face viața intimă mai relaxată!


Cum să pornim o discuție despre asta?


Este foarte important să nu începeți conversația în momentul cînd sunteți ambii în pat - și să scoateți cătușele ca pe o surprizșă. BDSM - este unul dintre acele tipuri de plăcere pe care trebuie să le discutați în prealabil. De exemplu, la cină sau într-un alt mediu relaxant. Cel mai probabil, unul dintre parteneri, la fel a avut astfel de gînduri, dar se temea că nu le veți aprecia. Așa că încearcă!


Asigurați-vă că discutați detaliile: pînă unde sunteți gata să ajungeți ambii, ce fel de accesorii veți folosi.


De la ce începeți?


Puteți începe, de la vizionarea filmelor pentru adulți ca să vedeți careva practici. De asemenea, e mai ușor să arătați cu degetul „ hai să încercăm asta” decât să încercați să explicați fanteziile în detaliu. Un moment interesant: nu puteți atribui roluri permanente „de sus” și „de jos”, ci schimbați. Și nu este necesar să faceți astfel de sex acasă: dacă închiriați o cameră de hotel într-un mediu nou, este probabilitatea că vă veți simți mult mai relaxați.


Cum se face BDSM?


Există o mulțime de opțiuni, aici sunt doar câteva exemple.


1. Prin legare.


Cătușe pentru joacă pot fi achiziționate, dar nu sunt necesare. Puteți lua, de exemplu, o frînghie mai groasă, care nu taie sau intră în piele, sau curele. Unul dintre parteneri leagă mîinile celuilalt deasupra capului sau le leagă de stâlpii patului. Dar numai după ce discutați aceste lucruri și cu încredere reciprocă!


2. Prin lovituri ușoare.


Aceasta nu este o pedeapsă din copilărie, ci un joc sexual excitant. Conform statisticilor, fiecare al patrulea american visează să fie lovit în timpul sexului (astfel de sondaje nu au fost efectuate în multe țări). Nu trebuie să te lași dus de val - nu trebuie să rămînă vînătăi.


3. Cuvîntul - stop.


Acesta este un element obligatoriu al oricărui joc. Dacă unuia dintre voi nu îi place ceva, trebuie să existe o modalitate de a opri procesul. Cuvântul „nu” nu este adecvat deoarece poate face parte din joc. Cel mai bine este să alegeți unul neutru - de exemplu, „cireș”.


4. Jocuri de rol


Da - da, este vorba despre acele jocuri cu schimbarea costumelor, însă dacă aveți imaginație bogată, o puteți face și fără costume. Pentru cei care vor intra în esența acestei practici sexuale, există o opțiune avansată - începeți jocul la un bar (de exemplu, dacă rămâneți și la un hotel) - începeți o conversație acolo.


După sex


Amintiți-vă că relația dvs. este mai importantă decât o nouă experiență sexuală. Discutați cu partenerul/ra dvs. ce s-a întâmplat, spuneți-le ce v-a plăcut și ce nu. Și cel mai important - dacă vrei să continui în același spirit!


p.s Pe parcurs voi publica scenarii pentru practici BDSM ;)



Sursa: cosmo.ru


517 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page