top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Bile 'clitorale' pentru bărbați''

Actualizată în: 18 dec. 2020


Există un număr mare de metode și tehnici de îmbunătățire a calității vieții sexuale. Pentru un impact suplimentar asupra clitorisului partenerei în timpul actului sexual, este posibil să instalați bile clitorale (mărirea locală a penisului glandului) în zona suprafeței posterioare a penisului. La contact, bilele stimulează clitorisul femeii, iar bărbatul are ocazia să-i facă senzațiile mai tari si mai rapide pentru a ajunge la un orgasm. Aceasta este o operație simplă care aduce într-adevăr o nouă senzație vie asupra vietii intime.

Operația se efectuează cu anestezie locală și nu durează mai mult de 20 de minute. Se efectuează printr-o taietura mică (nu mai mult de 5 mm), pe partea din spatele penisului este introdusa o bilă pregătită în prealabil sau mai multe bile (de obicei, de la 2-3 la 8). Sunt confecționate din același material ca și falloproteza, adică sunt absolut sigure pentru pacient și exclud apariția reacțiilor alergice. Taietura este cusută în așa fel încât cele două cusături să țină bilele strâns, eliminând posibilitatea mișcării lor.

Vindecarea completă are loc după 10 zile. Pacientul va putea reveni la viața sexuală completă după aproximativ 2 săptămâni. Dacă operația este efectuată incorect, este probabilă deplasarea bilelor și apariția unor senzații neplăcute și dureroase la un bărbat. Prin urmare, pentru a evita posibilele complicații, trebuie consultați doar chirurgi cu experiență, deși la prima vedere poate părea că operația este simplă.

Contrar opiniilor populare, bilele clitorisului nu îngroșă penisul. Bilele sunt situate doar în partea din spate a penisului, prin urmare, acestea pot afecta creșterea volumului penisului numai local, la locul de instalare.

La alegerea mărimii bilelor, sunt luate în considerare dorințele pacientului,chirurgul indică cea mai optimă dimensiune și locație în fiecare caz.

Dacă doriți să eliminați bilele, la fel se face o intervenție chirurgicală, care dureaza de la 15 -20 min.


564 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page