top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 14



Nimeni nu cunoaște de ce o "chelfăneală" ușoară îi face pe unii oameni sa se excite și, motivele acestei excitații variază de la o persoană la alta.

O mulțime de femei au povestit despre fanteziile sale sexuale și anume despre faptul cum au fost "plesnite" sau au participat la un "joc cu bătaie" în timpul sexului. Aceste lovituri NU sunt bătăi. Ideea este de a-i oferi mici lovituri, mușcături și ciupituri în locurile cele mai sensibile. Spune-i că a fost obraznică. Nu vă mângâiați - distrați-vă.


***


Ai ocazia să descoperi dacă partenera ta are o fantezie ascunsă, foarte mică...Cînd ieși din casă, dă-i sărutul obișnui, loveste-o pe fund! Spune-i: "Hei, ai un funduleț grozav... " Va fi uimită și încântată de toată atenția pe care îi vei acorda în următoarele zile. Nu rata ocazia să o îmbrățișezi sau să o atingi. Ea nu știe ce o așteaptă în următoarele zile - ziua "luptei" ! În ziua cuvenită îmbrățișeaz-o strîns… "puțin brutal". Spre seară arata-i afecțiunea… Spală vasele - apoi loveste-o atent cu un prosop! Ea ar trebui să se simtă bine și înfiorător în momentul în care vă îndreptați spre dormitor. Continuie "lupta"; încercați să o "arunci" pe pat pentru un sărut. Este roșie din cauza efortului ... sau este excitată? Pe măsură ce "competiția" ia amploare, ataco. "Călărește-o", cu fața spre picioarele ei. Acum " o ai " unde vrei! Trage-i pantalonii în jos; dezgoleste-i fundul- și " chelfaneste-l". Ea va geme, se va zvîrcoli! Însă un zâmbet de dragoste îi va arăta cine este "regele" în această bătălie. Acum " freacă" -i obrajii. Joaca-te cu ei! Cu siguranță nu te va opri. Lasă-ti degetele să se strecoare între picioarele ei. Aici fără lovituri ... doar o atingere blândă în timp ce verifici "sucurile" fierbinți din interior. Acum din nou, deschide-i ușor fundul cu palma, și apoi - îi dai o lovitură senzuală. Te joci cu focul, mișcând prin masaj acea înfierbințeală înainte și înapoi între coapse, "aprinde flacăra" mai tare cu fiecare palmă jucăușă. Nu îți va lua mult timp pînă vei trece la metoda tradițională de a face dragoste. Dar, iarăși, s-ar putea să nu vrea să te oprești. Ar putea să vrea să se răsplătească. Și dacă este o femeie puternică... mai bine ai grijă de fundul tău, domnule!


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: psychologies.ru

111 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page