top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Capitolul 27" ( sfaturi pentru el)


Femeia apreciază cu adevărat un bărbat, cu un simț al umorului deosebit. Sexul bun este minunat, dar un rîs bun ... ei bine, el stă la baza unei relații sănătoase.


Din fericire, ai găsit acest tip de seducție - care garantat va genera o mulțime de chicoteli și mult abur!


Mai întîi de toate ai de pregătit o temă pentru acasă... Găsește un tricou și pantaloni de-ai ei pe care nu îi va mai purta - leggings (losine) vor fi perfecte. Găsește o ținută similară pentru tine și apucă-te de treabă. Cu un marker desenează pe maiouri linii punctate în jurul zonei, în care vor fi sfîrcurile ei ... și ale tale! Tăiați pantalonii pe cusătura dintre picioare .


Cînd o aduci în cameră, spune-i că i-ai cumpărat o ținută pe care ai vrea să o încerce pentru tine. Va fi intrigată și încîntată și, cînd va vedea ce ai făcut, se va “colora” în roz, dar totuși le va îmbrăca! “Creativitatea” și “efortul” tău sunt ceea ce îi place cel mai mult partenerei tale, chiar mai mult decît cadoul în sine.


Să vezi două persoane îmbrăcate în haine tăiate, cu organele genitale expuse este o prostie și o tîmpenie ... dar e bine pentru o distracție mare. În timp ce încă mai chicotiți, explică-i că ținuta ei ar putea fi un pic modificată cu un foarfece ... pentru moment te faci croitor.


Taie liniile punctate, eliberînd mai întîi un sîn și apoi celălalt. Ciupește-le ușor și trage-le prin găurile maioului - va fi surprinsă de senzația de a fi îmbrăcată, în timp ce gura ta caldă îi “ronțăie” sînul. Va tăia zonele marcate de pe pieptul tău și, cînd va fi gata să deschidă fermoarul ...“Uhhh, dragă, am început “să croiesc” fără tine” ...


Prin urmare, pantalonii tăi deja erau tăiați și se țineau doar pe un fir de ață, pentru siguranță! Pe care ea o îndepărtează prompt, desigur.


Rămîi și tu parțial dezbrăcat, fix atît cît ai nevoie. Fiți liberi pentru a vă juca. Destul de curînd, un sărut adînc și umed îți va transforma prezentarea de modă într-o sesiune de dragoste în care sunt dezvăluite doar zonele voastre erogene. Sunetul și senzația corpurilor îmbrăcate care se freacă împreună îți vor lăsa senzații plăcute….


Puteți improviza orice, cu siguranță vă vor veni multe idei….



Sursa: “101 Nights of great sex”


186 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page