top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 29 (sfaturi pentru el)


Ce ai face pentru a avea puterea de a-i oferi partenerei tale un orgasm zdrobitor de pământ ... la comandă? Ce nu ai da pentru a avea abilitatea de a o aduce la marginea extazului și apoi să “o ții”acolo atâta timp cât ai vrea tu?


E timpul să-l cunoști pe “Micul Fluturaș”, nimic mai mult decât un vibrator miniaturizat. În practică, e... wow! Este modelat pentru a se potrivi bine cu partea intimă a femeilor, și este centrat chiar deasupra clitorisului. Desigur, aceasta este o jucărie sexuală care a fost proiectată de o femeie! Cu toate acestea, controlul întregului proces este în mâinile bărbaților - și în asta constă toată magia!


Mai întâi de toate anticipează lucrurile. Ambalează-l frumos într-o cutie pentru cadouri (nu uita să instalezi baterii noi!) Și oferă cadoul, partenerei tale, la începutul întâlnirii, explicând că este un cadou foarte special și trebuie deschis doar la o oră foarte specială. Va arde de curiozitate! Și când ajunge cea mai captivanta parte a nopții - spune-i că este timpul să facă o plimbare cu un Fluture ....


Ajut-o să-l îmbrace sau tine-l tu bine de clitoris. Aranjează-te în spatele ei, îmbrățișeaz-o cu picioarele și apoi ... pornește mașina. Încet, la început ... lasă-o să se obișnuiască cu furnicătura incredibilă care străbate locul cel mai intim. Apoi, când este destul de încălzită ... oprește-l! Mușca-i atent gâtul, strânge-i sânii, las-o să simtă propria ta excitare în timp ce te freci de partea din spate - fă-o să aștepte pînă obține din nou acel “bîzîit” delicios!


Și apoi dă-i-o ei. Lent, apoi rapid; oprește-l ... apoi pornește-l din nou. O Pregătești pentru o explozie! Din spate, luneca mâna între picioarele ei și simte umezeala revărsându-se din ea. Pe măsură ce se apropie de orgasm, lasă degetul mare să pătrundă înăuntru, în timp ce celelalte degete apasă puternic Fluturele, sporind puterea vibrațiilor. Acum bucură-te de senzație în timp ce ea îți călărește mâna; În cele din urmă, când nu mai suportă…., când te roagă să o lași să vină ... intra din spate. Pornește Fluturele la viteza maximala - oh, il vei simți și tu! - lăsați pasiunea sa lucreze pentru voi pina ajungeți la final.




461 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page