top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 16



Trezește curiozitatea iubitei tale,la începutul săptămânii. Oferă-i cadou, o pereche elegantă de bikini și o cartelă care scrie pur și simplu "Gee!" Nu dați explicații, până în seara cu pricina - aici interesul tau nu cade pe bikini, ci pe punctul ei G și pe tehnica pe care o aplici ( cadoul e pentru a o intriga ).

Și, mai ai si un instrument grozav pentru a te ajuta! Este stimulatorul G-spot și poate fi disponibil în majoritatea magazinelor pentru adulți. Este minuscul și deci foarte, foarte "prietenos", ea poate rămîne mirată, așa că începe mîngîierile în mod obișnuit. După ce s-a încălzit complet,"introdu" un deget bine uns cu lubricant în ea. Mmm, nu se simte bine? Toată acea carne moale caldă și umedă te invită înăuntru ...

Cere-i să se așeze pe burtă, cu picioarele depărtate și cu șoldurile ușor ridicate. Se simte bine? Atunci fă-ți timp - explorează-i vaginul. Punctul ei G poate să nu fie evident la început, dar pe măsură ce o explorezi, poți observa o umflare pronunțată, o pată rigidă, de-a lungul peretelui frontal. Va simți și ea; este o furnicătură care nu este aceeași cu cea pe care i-o oferă clitorisul ei. Și sa nu neglijăm "micul nostru prieten"- stimulatorul! Roag-o sa se așeze în genunchi, in aceasta poziție vei putea să-i mîngîi clitorisul, menținând o presiune usoara asupra punctului G. Și, desigur, ai acea viziune incredibil de erotică ... E timpul sa apelezi la acel stimulator . Roaga-ti iubita să se întoarcă și să se așeze, rezemându-se de pernele ei și introduceți încet stimulatorul. Începeți să faceti miscari înainte si înapoi, formind un ritm. Ascultă-i corpul - e pe cale să aibă orgasmul vieții ei. - Îți va spune! Acum pregătește-te.


5 - Treci de la punctul G la clitoris. Continuă stimularea. 4 - "Motorul a fost pornit". Treci înapoi la punctul G. 3 - Treci din nou la clitoris. Freacă mai repede. 2- Concomitent stimulează punctul G. Menține ritmul. Accelerație completă! 1 - Freacă mai repede. Sărut-o! Ohhh, daaaaaaa….


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: 9sam.ru

204 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page