top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 17




Când un amant face dragoste, el se axează la toate modurile posibile ca sa excite partenera la maxim, dar și la cum îl excită ea la rindul ei. Concentrarea - face diferența dintre sexul cu un amant și sexul "de rutina". Din clipa în care amantul își aduce partenera la un orgasm uimitor și satisfăcător, el isi face impresia că doar lui îi pasă ca ea să se simtă specială...

*** Folosind o periuță ( nouă ) moale, mîngîie ușor perineul până la intrarea in vagin, apoi maseaza ușor în jur. Acum opriti-va, apoi reluați activitatea. După ce ați mingiiat-o suficient, introduceți periuta in vagin, nu mai mult de 2-3 cm și rotiți-o ușor. Sună o prostie, zici? Nu renuntati la ideea cu pensula până nu încercați.


Folosește o perie pentru pictat cu mâner lung, înmoaie vârful în ulei cald. Acum „pictează” o mini-capodoperă pe "pânza" caldă de perineu. La fel de eficiente sunt periile cosmetice și înguste de bureți.Începe seducția cu o călătorie într-un magazin de artă. Aveti nevoie de perii pentru pictat. Alege mai multe tipuri, dar toate sa fie foarte moi, iar când ajungi acasă aranjeaza-le frumos pe cadă.. Lasă-le acolo pentru o zi sau două; las-o pe iubita ta să se întrebe ce se întâmplă.

Apoi, într-o noapte ... mai ales după ce a avut o zi foarte încărcată .. invit-o să participe la școala de arte erotice "Grreat Sex". Nu in calitate de studentă - ea va fi modelul tău, si pânza ta! O baie fierbinte îi va relaxa mușchii și îi va înmuia pielea, intre timp pregătești "studioul"( dormitorul ). Luminari, ceva muzică lentă și un bol mic cu ulei cald pentru masaj, este tot de ce ai nevoie.

Ajut-o sa se culce comod in pat și începe-ți capodopera. Începeți cu o perie uscată care îi mângâie ușor fața - obrajii, sprâncenele, buzele și nasul. Continuă mîngîierile în jurul urechilor, pe gît. Acum scufunda peria în uleiul încălzit și trage o dungă îndrăzneață direct în jos între sânii ei până la burtă. Mmm, aceasta este o senzație delicioasă! Schițează un desen pe pielea ei senzuală și netedă. Scrie numele ei și vezi dacă poate ghici ce a fost! Schimbă peria pe una mică și fa mișcări în jurul sfârcurilor. Ooh - vezi cum strălucesc când se ridică? Foarte sexy ..

Acum treci la cea mai mică periuță. Înmoai-o în ulei și trasează o linie pînă la cel mai sensibil loc . Mîngîie clitorisul cu acea periuță imbibata cu ulei. Ia din nou cea mai mare perie și trasează o dungă de-a lungul clitorisului ei. Lăsați-o să simtă toate firele catifelate a acestei perii. Fa-o din nou, dar puțin mai repede..... Poți sa o aduci la orgasm prin aceasta metoda? Dacă da, felicitări. Tu ești un adevărat Maestru. Dacă nu, nu e problema, poți continua cu metodele care știi ca nu dau greș!


Sursa: "101 Nights of great sex"

Poto: 35photo.pro

46 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page