top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 22


Săptămîna aceasta vei avea un "ménaj a trois". Nu, nu cu o persoană în plus. Al treilea partener în această seducție este domnul "Lucky" și, deși el nu este destinat pentru conversație ... are niște mișcări foarte bune!

Merge vorba despre un dildo - un penis artificial de diferite dimensiuni, culori sau forme, depinde de preferințele Dvs. Mergeți la cumpărături în magazinele pentru adulți ca să găsiți cel de-al treilea "partener", dar nu uitați, scopul vostru e sa "aprindeți" partenera, dar să nu o speriați până la moarte! Nu procurați nimic din categoria - "elefant". Să nu-i spui ce ai în minte, dar anunțo doar că această seară va fi diferită de oricare alta!

Începeți cu un masaj tandru și sensibil, de la gât până la degetele de la picioare. Spune-i să închidă ochii și să se relaxeze, savurînd din mîngîierile tale gingașe și ispititoare. Petrece mult timp între coapse, înconjurînd locul cel mai "prețios" cu degetele. Cînd este destul de excitată - cînd este udă și este gata - întrodu-l pe "Lucky".

Folosiți un lubrifiant pe bază de apă. Începeți jocul, mîngîind clitorisul ei cu "prietenul" procurat, încălzește-l în pliurile blînde ale cărnii ei. Introduceți-l doar parțial - apoi retrageți. Treceți încet peste clitorisul ei, și apoi din nou, îl trageți pînă la vagin ( inainte-inapoi ).

Repetați în continuare aceste mișcări de la stimularea clitorisului la întroducerea în vagin, mergînd mai adânc de fiecare dată cu mișcări lente și ferme. Accelerați treptat mișcarea, apoi încetiniți din nou într-un ritm tachinator. Rapid, lent, în și în afara; nu opri procesul să nu rupi vraja. Când sunteți gata să intrați în ea cu propria erecție, veți descoperi că vă așteaptă cu nerăbdare sosirea. Domnul Lucky este foarte distractiv - Dar TU ai primit-o pe cea bună, iubită!



Sursa: "101 Nights of great sex"

477 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page