top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 24 ( sfaturi pentru el )



Totul începe cu o cină FOARTE obișnuită acasă. Obișnuită, pentru că începeți cina foarte "dezordonat" ( murdar ), dar finisați prin a vă murdări vestimentatia!

Crezi că iubita ta va fi intrigată când îi vei spune să îmbrace blugi și un tricou alb în seara asta? Bine, lasă-o să se gîndească la asta. În meniul dvs. nu includeti nimic altceva decît mâncare pe care sa o serviti cu degetele - carne la grătar, pui prăjit, porumb pe știuleț, pepene verde, care după parerea voastră, face o mizerie completă atunci cînd mîncați. Ce urmează după cină? Organizezi un concurs privat de tricouri umede, care începe imediat ce terminați să cinați!

Începeți "curățarea" cu un sărut mare și umed. Mmm ... nu te opri pînă nu "cureți" sosul ramas de pe fața iubitei tale! Duceți-o la baie, pe care ați aprovizionat-o cu mormane de prosoape, lumînări frumoase care pîlpîie și mai mult vin, dacă doriți. Porniți dușul și reglați temperatura, dar înainte de a se dezbrăca, trageți-o sub apa care curge. "Înnabușiți-o" cu săruturii în același timp ce îi scoateți hainele. Trageți-i cămașa în sus, dar nu o scoateți definitiv; mușcați ușor un sfarc prin sutien. Descheiați blugii și trăgeți-i usor peste șolduri, dar lăsați chiloții la locul lor.

În timp ce o "săponiți"- folosiți un săpun lichid sau gel, funcționează cel mai bine aici - făceți-o cu lenjeria ei udă. Veți avea o plăcere enormă cînd îi veți mîngîia pielea caldă și alunecoasă în combinație cu haina umedă, are un impact erotic foarte puternic. În timp ce o mînă de-a ta alunecă peste sînii ei, iar cealaltă îi mîngîie cu grijă labiile "umflate" și fesele, atingîndu-i carnea cea mai fragedă și sensibilă. Lăsați degetele să alunece ușor peste sfîrcuri sau clitoris, dar nu scoateți nici o haină. Masați fiecare zonă sensibila de pe corpul ei, sărutați pasional umerii, luați-i fața în palme. Îngenuncheați în fața ei; pentru ai "gusta din fructul ei". Aburii, jetul de apă, stimularea cu degetele tale umede si senzuale, o vor aduce până la marginea orgasmului ... și dincolo.

Dacă terminați pe podeaua dușului sau a băii .. amintiți-vă de prosoapele suplimentare, ele sunt pentru confort. Hainele le puteți scoate pe parcurs, însă la sfârșit ar trebui să fiți ambii cel puțin parțial îmbrăcați…



Sursa: “101 nights of great sex”


282 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page