top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 25 (sfaturi pentru el)


Acest tip seducție este delicios pentru tine, dar în același timp o face și pe ea să se simtă delicioasă.


Cînd va ieși din casă, lasă un indiciu, într-o farfurie pe masa de la bucatarie: desenează o inimă, folosind frișcă de exemplu, și lasă un bilețel cu mesajul “ te voi mînca în astă seară”

Cînd vine ora somnului, vino în dormitor cu o cutie cu frisca și un borcan cu miere (ciocolata, capsuni…. Poți folosi orice). Dorești să fii un pic creativ? Pune-ți o pălărie de bucătar și un șorț ... nu vor mai sta mult timp pe tine! Așterne un cearșaf sau un prosop vechi pe pat și roag-o să se întindă - în timp ce pregătești desertul.


Începe prin a-i picura niște miere pe sfarcurile ei .. lipicioasă și dulce, las-o să se scurgă pe părțile laterale ale sînilor. Aceasta este partea ușoară; partea mai dificilă este să o lingi fără să faci mizerie în jur. Mmm, mmm, deliciossss!


Este timpul să vă deplasați spre sud .... Agită cutia de frișcă și desenează un cerc pe burtă. Desenați o țintă în jurul buricului ei și buricul umpleți-l cu miere. Aceasta este partea ușoară; partea cea mai grea este să sugi totul, dar să o faci cu grijă, ai șanse să se gîdile...


Este și partea finală în meniul de deserturi și pun pariu că știi deja despre ce vorbesc. (Ooh, îmi place modul în care gîndești!) Agită din nou frisca și toarnă un pic între coapse. Ți-e foame? Scufundă-te și continuă să mănînci pînă cînd lași totul curat - ai nevoie în total de 20 - 30 min pentru a o aduce în extaz…


Aceasta este partea ușoară; partea grea ai facut-o pînă acum ... și sper că ai salvat niște cremă pentru ea! La urma urmei, ea la fel are dreptul la un mic desert.


Poftă bună!



Sursa: “101 Nights of great sex”


296 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

תגובות


bottom of page