top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 3



Perioada medie de timp necesară unei femei pentru a ajunge la orgasm este de la 10 la 30 de minute, 30-45 de minute nu este o normalitate și poate dura până la o oră. Orgasmul feminin durează de obicei de la 6 la 10 secunde, deși cele rulante, mega-intense pot continua timp de cincisprezece secunde.

DOGGY STYLE: o poziție pe care multe femei o descriu drept cea mai bună pentru atingerea orgasmului. 1. Întregul vagin este stimulat, dar în principal peretele frontal. Bărbatul poate varia stimularea pentru a excita punctul G la maximul său, fără a-și împinge penisul prea sus în vagin. 2. Clitorisul nu este stimulat direct, dar femeia îl poate atinge singură. 3. Există o stimulare maximă a glandelor. 4. Aceasta este din nou o poziție bună pentru sarcină, deoarece penisul este în cea mai apropiată poziție de colul uterin. 5. Atât femeia, cât și bărbatul au mâinile libere să se mângâie.

Este o metodă seducție care o face sa fie înnebunită - și se termină prin a o face sălbatică! Luni, mutați unul dintre scaunele de bucătărie în dormitor și așezați-l la perete. Nu spune niciun cuvânt. Doar lasă-l. S-ar putea ca ea să-l mute înapoi, așa că marți, întoarce-l în dormitor cu o notă care spune: "Nu atinge!" Pe scaun, așezați o pereche de pantofii ei cei mai sexy, cei pe care îi poartă atunci când își dorește cu adevărat să arate fierbinte și un cadou înfășurat frumos. Ei bine, bine ... acum i-ai atras atenția! Miercuri, adăugați o pereche de ciorapi și o curea cu bandă. În seara următoare, o fustă; în noaptea următoare, o bluză. Acum moare să știe ce aveți planificat, dar vă păstrați calmul. Sâmbătă, roagă-o să le pună pe toate pe ea. Probabil crede că o scoți, iată povestea reală - o să te distrezi cu punctul ei G, iar scaunul te va ajuta să o faci! Potrivit cercetătorilor, există două poziții speciale, care sunt ideale pentru stimularea acelui loc fermecat. Și tu, băiat norocos, ajungi să faci stimularea ... cu penisul tău! Cere-i să stea. Ridica-i fusta; deschide-i coapsele în timp ce intri pentru un sărut. Distrează-te cu foreplay-ul tău! În noaptea asta nu se grăbește. Dar după ce ați trezit-o ... după ce ați gustat-o, ați mângâiat-o ... spuneți-i că este timpul să dezvălui secretul scaunului. Invitați-o să stea pe scaun, cu picioarele "desfăcute", dar drepte, talia îndoită și mâinile pe scaun pentru sprijin. Ooh, cât de ispititor! Acolo este, larg deschisă, fără nimic pe sub fusta ei. Alunecați înăuntru și mergeți lent și ușor pina aprinzi in ea focul pasiunii. Acum "iubeste-o" în genunchi pe scaun, cu brațele împletite pe spătarul scaunului. În această poziție, capul penisului tău se ridică peste punctul ei G cu fiecare atingere (lovitură a penisului)! Nu-i lăsa clitorisul - întinde-te și tachinează-o. Înclinați-vă si atingeți-i sânii cu pasiune; joaca-te sfarcurile ei. Lasă-i să simtă respirația ta caldă și sarutul cald pe gâtul ei, dar mai ales - continuă să faci miscari, tare și repede. Te rog, nu te opri! Acest buton magic adânc în interior va "arde" de dorință. În cele din urmă, o va conduce către un punct culminant intens și foarte puternic. Și datorezi totul unui scaun umil.

P.S Somn ușor 😉


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: pinterest.com


233 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page