top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 6

Actualizată în: 5 feb. 2021



Patul este locul unde poți sa joci în oricare joc care ai vrut vreodată, la nivel de adulți - dacă adulții ar putea deveni mai puțin conștienți de sine cu privire la astfel de nevoi „imature”, ar trebui să avem mai puțini fetiști profund anxioși și dedicați, care să creeze un sentiment de comunitate și să le permită să-și facă interesele fără sentimente izolate. Jocul este o funcție de elaborare sexuală - jocul este o parte a iubirii care ar putea fi contribuția majoră a unei revoluții de fericirea umană.

***

Îți amintești timpul când ai avut acel orgasm perfect? Toți cei care au avut-o vreodată vor să o experimenteze. Și când nu putem, ne simțim frustrați pentru că niciunul dintre eforturile noastre nu funcționează și, desigur, simțim că ar trebui să funcționeze? Unii oameni cred că de aceea nu se mai întâmplă - pentru că încercăm să repetăm, să copiem, să imităm. Dacă, în loc să încercăm să recapătăm trecutul, am putea fi deschiși pentru o nouă senzație, la toate noutățile și prospețimea și venerația pe care viața trebuie să le ofere, cine știe ce experiențe minunate ar putea ieși la iveală?


*** Prima lecție pe care o învățăm în viață este că, întotdeauna cel mai mult vrem ceea ce nu putem avea. De la jucării și delicii pina la mașini și fete - și mașini cu fete! - dorința și anticiparea fac ca recompensele unui om să fie cele mai dulci. Bine, deci într-un final ai o fată.


*** Iată cum să transformi următoarea seducție într-o provocare. În primul rând dimineața, atîrnă o cravată de-a ta într-un loc , unde ea neapărat o va vedea - pe minerul de la geam, sau drapată peste oglinda retrovizoare. Adaugă o notiță: "Sa o aduci în pat diseară. Vei avea nevoie de ea". Acum ai pus-o pe gânduri. Și după o zi întreagă de mari speranțe și așteptări erotice, nu o vei lăsa să renunțe. Când ajunge în dormitor, explică-i planul. Ea trebuie să-ți lege mâinile la spate cu cravata și să te lase să încerci să sari peste ea. Nu te poate ajuta în niciun fel decât doar sa-și descheie bluza și blugii, dar tu să încerci să-i dezbraci hainele. Poți să o instruiești: să se scoale, să se așeze, să se culce sau să se miște în așa fel ca să-ți fie mai ușor, și atît. Restul depinde de imaginație și dinți! Ea se va bucura de dilema ta. Este posibil ca amândoi să fiți nevoiți să vă opriți din când în când pentru a vă odihni. Dar odată ce ai dezbracat-o de cămașă și pantaloni, lucrurile iau o direcție mai sensibilă. Îndepărteaza sutienul și "îngroapă-ți" fața între sâni. Trage chiloții cu dinții și pune gura " acolo " ... Nu pierde ocazia să săruți, să lingi și să muști orice poți găsi. Și să nu crezi că ea va rata ocazia sa profite de tine! Un bărbat mare și puternic, neajutorat și restrâns ... uau. Aceasta este o fantezie convingătoare pentru majoritatea femeilor; ia totul de la mine. Tot efortul depus vor face ca pulsul să bată intensiv si să te exciti la maxim. Dar ce ai de gând să faci cu asta? Poți sa " intri" în ea fără să folosești mâinile? Poți să o convingi să o facă pentru tine? Mmm, nu știu - ești singur?...


Sursa: "101 Nights of great sex"

Photo: sdc.com

190 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page