top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 7



Privindu-l cum el se masturbează este incredibil de sexy, pentru că pot vedea ce simte atunci cind eu nu pot sa ma implic. Este atât de clar cum el isi satisface dorinta. Mă face sa fiu geloasă pe el. Aș putea să-l înghit întreg, cred…. Masturbarea în fața lui este grozavă pentru că mă bucur cu adevărat de reacțiile mele - cât de tare ma umezesc, sunetele, mirosul meu, cât de liber mă ​​pot mișca - și știu că mă "deschid" doar pentru el..

În cele din urmă- în timp ce vorbeam cu toate femeile care au contribuit la aceste capitole - am efectuat un sondaj despre metodele lor preferate de masturbare și am întocmit un Top 10 al tehnicilor populare de masturbatie: 1. Mângâierea clitoridiană ușoară 2. Mângâierile clitoridiane plus mângâierea sau tragerea labiilor ( buzelor vaginale ). 3." Strîngerea"ritmică a ambelor coapse, la care se adaugă o ușoară mângâiere clitoridiană 4. Folisirea unui vibratorului sau a unui falos, plus câteva lovituri clitoridiene ușoare. 5. Joaca cu dușul pe zona clitoridiana și vaginală, plus mângâierea clitoridiană. 6. Stimularea sânilor și a mameloanelor, plus câteva mângâieri in zona clitorisului 7. Introducerea anală a vibratorului sau a unui falos, plus masajul clitorisului și vulvei. 8. Dubla penetrare cu ajurorul falosului sau vibratoarelor (vagin și anal) 9. Eșarfă de mătase glisantă înapoi și înainte între buzele vulvei 10. Penetrarea cu un oricare obiect falic

***

Cel mai mare orgasm îl avem atunci când încercăm ceva nou - ceva care ne uimește și ne surprinde și ne conduce peste limitele noastre de viteză sexuală. În această seară, vei oferi iubitei tale unul dintre acele orgasme de reper. În seara asta, o vei "împinge" chiar peste margine. Începe să-ți transformi baia într-un palat de plăcere pentru amantă. Lumină de lumânare, ulei de baie parfumat, movile de prosoape mari pufoase - și muzica ei preferată la stereo. Du-o în cadă și ajută-o să intre; stai pe margine și petreci mult timp spălând-o și mângâind-o. Mintea ei se va relaxa pe măsură ce pielea ei devine vie; probabil că va presupune că acest tratament regal este seducția întreagă - Ahhh, dar va greși. Nu o clătiți încă. Pur și simplu începe să scurgi cada și spune-i că vrei să încerci ceva nou. Cere-i să alunece în jos ... și să-și întindă picioarele sub robinet, și sa ridice picioarele în sus pe perete. Reglați cu atenție fluxul de apă - nu prea cald! Nu prea tare! - și să-i alunece partea "aceea" cea mai sensibilă, chiar sub flux. Tachinează-o cu mâna ta; alunecă-ți degetele în acele "falduri delicioase" și sensibile , în sfârșit, deschidei "buzele" în largul apei. Va fi entuziasmată și mai mult decât puțin surprinsă - surprinsă că știi acest truc (deși multe femei o fac!), Șocată că se masturbează chiar în fața iubitului său - Și acum pregateste-te sa "o rupi" Ia citeva prosoape mari și așterne-le în cadă sub capul și umerii ei - și sub genunchii tai! Dezbraca-te lent de haine, "călărește-o" în cadă și îngenunchează chiar deasupra feței ei ... dar nu o lăsa să te atinga. În schimb, incepe sa te mingii. Fă asta cu pasiune. Arată-i - foarte în de aproape și foarte personal - exact cum doriți să fiți atinși. Este posibil ca ea să nu fi văzut niciodată un bărbat jucându-se cu el însuși așa . Niciodată nu a mai avut o stimulare atât de caldă, constantă cu clitorisul ei umflat mai înainte. Combinația o va scoate de sub control, dincolo de limitele obișnuite, și se va îndrepta spre unul dintre cele mai mari orgasme din viața ei - unul pe care i l-ai oferit și unul pe care nu-l va uita nicioda.


Sursa: "101 Nights of great sex"

300 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page