top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Capitolul 9

Actualizată în: 11 feb. 2021



Cât de bine înțelegeți care este cea mai puternică zonă erogenă a corpului ei, vorbim despre clitorisul ei? Dacă nu știi nimic despre sexualitatea ei, atunci trebuie să afli tot ce trebuie să știi despre acest centru al plăcerii ei. Ar trebui să înțelegi că seamănă mult cu penisul masculin, că este erectil și sensibil în timpul stimulării și, deși nu ejaculează, la fel ca penisul, nervii săi sunt cei care controlează și răspund pentru orgasmele ei.

***

Multe femei se plâng că bărbații lor nu experimentează diferite tipuri de mîngîiere sau că o face prea repede, trecând de la o mîngîiere la alta înainte ca femeia să fi avut timp să se relaxeze.

***

Femeia adoră sau este în extaz, atunci când clitorisul ei este atins corect. Dacă nu știi exact cum îi place să fie mângâiată... nu-ți face griji. Nimeni nu știe cel mai bun mod de a o face. Nimeni în afară de ea - și în seara asta o să te învețe.

În timpul preludiului atinge-te cu gura de buzele ei ... "celelalte buze" ... acordă o atenție deosebită clitorisului. Este un mic diavol timid, dar o să-l convingi să între în joc cu tine. Atinge-l cu limba, umezește-l cu saliva și apoi trage-l. Treci haotic cu degetele îmbibate cu lubrifiant, pe "buzele" ( labiile) ei; smulge-le ușor. Imaginează-ți că vezi în fața ta un ceasornic, cu clitorisul la ora 12. Unde pe acest "ceasornic" ea vrea să fie atinsă? Unde mîngîi tu pentru un efect maxim? Sondajele spun că mai multe femei se ating singure la "ora două", mai puțin la oricare altă "oră" ... dar să vă faceți timp pentru a ajunge acolo. Începeți de sus - chiar deasupra clitorisului - și mîngîiați-l, cu mișcări rapide, tandre, circulare. Mutați-vă la ora " zece" sau "unsprezece" - urmăriți reacția ei. Menține-o umedă, "scufundă" vârful degetelor în vaginul ei; apoi treci lent spre clitoris, lasînd cu degetele o urmă umedă a "sucului" vaginal și "unge" bine peste tot. Clitorisul ei se va schimba în dependență de cît de excitat va fi. Se umflă; devine mai greu și, în sfârșit, își face cunoscută prezența atunci când apare de "sub ascunzișul " clitorisului. "Ascunzișul" - este o bucată mică de piele care protejează toate acele terminații nervoase - se va trage înapoi, lăsând acel buton magic expus. Ai grija! O atingere prea aspră, sau o presiune prea mare, duce la scaderea sau distrugerea acestei "veselii sexuale". Dar dacă descoperi ce funcționează cu adevărat sub "ascunziș", îi vei face un cadou pe care nici un alt bărbat nu i l-a făcut vreodată - un orgasm de excepție. Așa că cere ajutor. Pune-i mâna pe a ta. Șopteste-i " Te rog, arată-mi .... " Urmează-o. Memorizează fiecare mișcare. Se "freacă" repede? Apasă tare? Poate că este prea sensibil; își mîngîie clitorisul singură. Urmărește-i mișcările ca sa intelegi cînd se apropie de punctul ei culminant … Urmărește cînd este în extaz: schimbând ritmul, sau incepind din nou. Cel mai important dintre toate, memorizează EXACT mișcările pe care le ce face atunci când ea "erupe". Această ultimă mișcare, acea atingere finală, intensă sau deloc - va face toată diferența în lume.

În sex, e ca în golf, urmărirea este totul.


Sursa: " 101 Nights of great sex"

Photo: film.ua

219 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page