top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Cele mai incredibile mituri sexuale

Actualizată în: 6 aug. 2020



Sexul e ceva natural, n-ai ce sa înveți


Ah, deja îmi închipui lehamitea bărbatului care crede într-un asemenea mit sexual! Sexul se practică instinctiv, într-adevar, dar dacă nu-ți pasă saă-ți bați capul cu cîteva trucuri de bun simț, n-o sa ajungi nicăieri, decît afară din pat, poate. Ca sa va bucurati de sex, trebuie sa invatati amandoi ce si cum simtiti si mai ales ce doriti.


Lungimea penisului conteaza


Marimea conteaza, de ce sa fim ipocrite si sa nu recunoastem?! Totusi nu neaparat lungimea e cea care ne face sa tipam de fericire, cat mai degraba grosimea. Si daca stam sa luam in calcul faptul ca si vaginul femeii are diferite forme si dimensiuni, atunci chiar ca se complica lucrurile referitor la aceste mituri sexuale. Trebuie doar sa testezi si sa pastrezi, daca ai chef! Totusi un penis de dimensiuni normale, dar descurcaret nu strica la casa omului, spun femeile de pe oriunde. Ca unul mare si pampalau nu-si doreste nimeni, nu-i asa?


Negrii sunt mai bine dotati decat albii


Rasfoiam acum ha-ha, multi ani, paginile unui „National Geographic“ in care era tolanit un nene negru, din nu stiu ce trib, si nu pot uita „podoaba“ lui, care atarna pana la genunchi. Dar nu ma pot pune cu cercetatorii de azi care spun ca nu exista dovezi stiintifice care sa sustina teoria ca negrii sunt mai dotati. Ei zic ca dimpotriva, este doar unul dintre acele mituri sexuale. Concluzia sondajelor facute pe mii de barbati de diferite rase este ca albii au penisul cel mai mare. Albii se lauda cu un penis in erectie in medie de 16,3 cm, in timp ce negrii ajung doar la 15,7 cm. Hispanicii au numai 15,2, iar asiaticii sunt doar de 14,2 cm.


Un barbat e dotat daca are nas, maini sau picioare mari


Eu, una, ma gandeam ca un barbat e considerat dotat daca are penisul mare, dar nu te pui cu gura lumii, care intretine viu zvonul cum ca profilul impunator sau talpa omului sunt de vina. Adevarul e ca nasul, piciorul si mana se dezvolta din cu totul alt tesut si sunt determinate genetic, iar marimea penisului este influentata de nivelul hormonal din timpul pubertatii. Asa ca indeasa in gunoi asemenea aberatii!


Barbatii ating maturitatea sexuala la 18 ani, femeile la 30 de ani


Unul dintre miturile sexuale cel mai des intalnite zice ca femeile trebuie sa fie mai coapte pentru a gusta mai bine sexul. De acord. Dar cine s-ar fi gandit ca si barbatii au nevoie de ceva timp ca sa-si dea seama ce treaba faina e sexul?! Din punct de vedere hormonal, ne zic studiile, ambele sexe ating maturitatea sexuala in ultimii ani de adolescenta, adica pe la 20 si ceva de ani.


Urmeaza....


Sursa: Alexandra Rotarescu, revistatango.ro

50 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page