top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"Cum să obții squirt prin penetrare"



A obține un squirt prin penetrare (cu ajutorul penisului) este mult mai dificil decât cu ajutorul mâinilor sau jucăriilor sexuale. Acest lucru este disponibil pentru femeile care știu deja cum sa ajungă la squirt. Prima experiență a orgasmului umed în acest fel se intilneste extrem de rar.

La sexul vaginal, punctul G nu este stimulat foarte intens. Pentru a-l influența, se recomandă alegerea unor poziții speciale.

📌 Doggy style


Partenera se aranjeaza "in patru" cu mâinile sau coatele sprijinite pe pat. Bărbatul este la spate, si introduce penisul nu înainte, ci în jos. În proces, penisul nu trebuie să se sprijine de colul uterin, ci în peretele frontal al vaginului. Este mai comod cind partenera este în genunchi pe o suprafață înaltă, iar el stă pe podea.

📌 Bărbatul in spate


Partenera se întinde pe burtă, partenerul în genunchi din spate. El se poate culca deasupra ei, dar penisul trebuie introdus într-un unghi, astfel încât capul să maseze zona dorită. Sub coapsele partenerei, puteți pune o pernă sau o rolă specială, dar este important să vă asigurați că aceasta pozitie nu aduce disconfort pentru ea.

📌 Rider


Partenera se aranjeaza puțin mai înainte sau înapoi, așezându-se pe un bărbat. Aceasta pozitie reglează stimularea. Dacă atingerile maximizează peretele frontal al vaginului, există șanse de a avea squirt.

📌 Poziția misionarului cu pernă


Sub fese, aranjati o perna pentru a-i ridica pelvisul. Partenerul va stimula punctul G cu mișcări simple, marind excitarea.



Sursa: intimshop.ru

55 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentarer


bottom of page