top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"De ce înșeală o femeie?"



📌 Pentru că ea vrea și el vrea ...

Femeilor le place când un bărbat o vrea. Dorința în sine, exprimată de un bărbat este mult mai importantă pentru o femeie, decât împlinirea lui. Femeile nu accepta sexul ocazional pentru a crește statisticile sau pentru a „sărbători săptămâna aceasta”. Femeile doresc, ca el sa doreasca.

📌 Pentru că o face mult mai bine ...

Din studiile efectuate de sexologi rezultă că sexul cu un amant este estimat de o femeie, pe o scară de 10 puncte este de 8-10 puncte. Pe cind sexul cu partenerul nu depășește 4 puncte. Mulți cred că sexul și golful au multe în comun: puteți obține bucurie de la el, chiar dacă nu știți cum să o faceți. Durata medie a sexului cu un partener durează aproximativ 11 minute. Cu un amant - de 3 ori mai mult.

📌 Pentru că el îi spune despre atractivitatea ei ...


O femeie vrea să fie admirată și cucerită. Ea nu simte aceasta lângă acel, care începe să o numească „mami”, cind nu observă noua ei coafură (decât dacă este tunsa chel), iar vizita unui salon de înfrumusețare o interpretează ca un capriciu inutil și o „gaură în buget”. O femeie vrea să fie eliberată de fuste, bluze și lenjerie de corp pe care și-au cumpărat-o singură. Vor mâini nesatule, care ii vor încilci noua coafura. Femeile vad zilnicstarea de spirit cronica a sotilor lor, care vin acasa cu fețele acre, stresuri, esecuri si ego-ul lor ranit. El se plânge înainte de culcare pe serviciul sau, pe șeful său etc. Cel mai interesant este că amantul la fel, are și un șef, si un serviciu, dar niciodată nu vorbește despre asta în pat. Îi pare rau sa piarda timp pentru a se jelui.

📌 Pentru că viața prinde un nou sens ...

Multe femei s-au săturat de viața lor de familie și sunt dezamăgite de ea, fericite și prospere doar la exterior. Destul de repede, căsătoria trece in rutina și repetabilitatea, totul devenind ca un ritual. Femeile caută să se îndepărteze de acest ritual. Femeile încep să caute noi modalități de dezvoltare și ... găsesc un amant. Ele cred că numai cu el își pot dezvolta personalitatea, că numai cu el pot fi vindecate de boala singurătății. Cu el, au din nou pofta de viață.

📌 Pentru că se poate răzbuna așa ...


În cadrul sondajelor realizate de Institutul Kinsey, aproximativ 36% dintre femei spun că și-au înșelat soțul ca răspuns la trădarea lor. Dar el, din păcate, nu va ști niciodată despre asta. În primul rând, este prea leneș pentru a începe supravegherea. Și în al doilea rând, niciunul dintre așa-numiții bărbați care se respectă pe sine nu pot să-și asume că sotia lui l-ar putea schimba.


52 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page