top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Idei pentru începătorii BDSM


Perii de diferite tipuri sunt excelente pentru pielea goală, mai ales atunci cînd unul dintre parteneri este legat la ochi. De exemplu, o perie moale, cum ar fi o perie de bărbierit sau o perie cosmetică, poate fi înlocuită cu o periuță de dinți rigidă pe sîni, sfîrcuri, coapse, etc.O periuță de dinți electrică poate fi o jucărie sexuală minunată atunci, cînd este utilizată pe clitoris.


Scobitori obișnuite sau cele de bambus de diferite mărimi, sunt jucarii senzuale foarte interesante, mai ales atunci cînd sunt folosite pe o persoana legată și cu ochii acoperiți. Dacă mîngîiați pielea încet și cu o presiune moderată, apare senzația că aceste obiecte sunt mult mai ascuțite, decît sunt defapt . Folosindu-le pe zone deosebit de sensibile ale corpului, cum ar fi sfarcurile sau sânii, îl veți face pe partenerul dvs. să creadă că îi străpungeți corpul cu un ac. Și asta în ciuda faptului că toate aceste obiecte sunt suficient de sigure și nu sunt capabile să afecteze pielea.


Gheața este o jucărie sexuală universală, care poate fi folosită în foarte multe moduri. De exemplu o puteți face după cea mai cunoscută metodă - de a mîngîia corpul partenerei sau partenerului cu un cub de gheață, funcționează bine dacă legati ochii partenerului și / sau chiar pe el/ea însăși, luînd un cub de gheață în gură și jucîndu-vă cu buzele și limba rece cu corpul fierbinte al partenerului.


O altă metodă un pic mai complicată, desigur dacă aveți suficient timp, este să faceți un falus de gheață. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un prezervativ obișnuit, nelubrifiat și o bucată de carton ( puteți folosi rola de la prosoape de hîrtie). Tăiați cartonul de lungimea care doriți sa fie falosul de gheață, apoi rotiți-l într-un cilindru ( cît de gros doriți )și fixați cilindrul cu bandă adezivă. Umpleți prezervativul cu apă, legați-l și puneți-l în cilindru/ tubul de carton, asta va împiedica deformarea falusului. Apoi așezați totul pe verticală în congelator. În câteva ore veți avea un minunat falus de gheață, cît de mare doriți! Această jucărie poate fi utilizată pentru jocul vaginal sau anal.


Atenţie! Înainte de a introduce un cub de gheață sau un falus de gheață în vagin sau anus, clătiți gheața cu apă caldă pentru a evita deteriorarea membranelor mucoase.


Folia de plastic (peliculă) cu bule de aer mici, adesea folosită pentru ambalare, poate fi utilizată pentru a crea un falus mare și neobișnuit de orice dimensiune doriți. Luați o fîșie de peliculă cât de lată doriți să fie falusul și rotiți strâns într-o rolă cu diametrul dorit. Rotiți ca bulele sa fie spre exterior pentru a obține o textură suplimentară neobișnuită. Îmbrăcați prezervativul peste rolă, apoi fixați capătul prezervativului cu o bandă adezivă sau un elastic.



Sursa: bdsm-russia.com


585 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page