top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Lubrifianti, metode de folosire.


Există sute de tipuri de lubrifianți. Ele diferă ca textură, bază, aromă și funcții speciale. Am decis să vorbim despre toate speciile existente și despre trăsăturile lor. Pe baza acestor date, nu va fi dificil să cumpărați un lubrifiant.


Pentru ce este nevoie de un lubrifiant?


📌 Amatorii de experimente.


Persoanele care nu obișnuiesc să facă sex doar sub plapumă cumpără adesea lubrifianți pentru a se bucura de diferite mîngîieri. De exemplu, penetrarea cu mîinile necesită umezeală suplimentară, mîngîierea anusului necesită o alunecare bună și alte sute de experimente nu pot avea loc fără acest aditiv.


📌 Proprietarii de jucării sexuale.


Majoritatea produselor pentru adulți sunt utilizate cu lubrifianți. Vibratoarele, stimulatoarele anale, masturbatorii, curelele sunt mult mai confortabile de utilizat cu lubrifianți suplimentari. Chiar - bile vaginale și cele pentru masajul de prostatei - necesită, de asemenea, lubrifianți speciali pentru o utilizare confortabilă.


📌 Femei care se umezesc mai greu.


Unele doamne nu se umezesc suficient în timpul excitării și, prin urmare, este posibil ca sexul să nu fie foarte plăcut. Adăugați doar lubrifiant artificial și totul se schimbă. Acest lucru este valabil mai ales pentru doamnele din perioada de după menopauză, deoarece fonul hormonal se schimbă, iar organismul nu funcționează așa cum în tinerețe.


📌 Oameni care caută noi senzații.


Componentele excitante, lubrifianții care îngustă vaginul și lubrifianții pentru mărirea penisului pot face sexul neobișnuit și distractiv. Cei care vor să găsească ceva nou în apropiere nu ratează astfel de oportunități.



Sursa: Intimshop.ru


163 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page