top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Punctul K



O altă zonă neuroactivă „orgasmică” din vagin este punctul K. Aceasta este o mică acumulare de terminații nervoase pe peretele posterior al vaginului care nu poate fi găsită prin atingere, cum ar fi G. Punctul sau zona K este responsabilă de așa-numitul orgasm anal. Anume aceasta zonă este stimulata de capul penisului, în timpul sexului anal, printr-un perete care este comun cu vaginul.


Cum se găsește: punctul K este situat pe partea din spate a vaginului, exact vizavi de punctul G


Mod de stimulare: Există mai multe moduri de a stimula punctul K.


• Mâini. Pentru a face acest lucru, este suficient să apăsați pe spatele vaginului tamponind cu degetul mare și să stimulind clitorisul cu cealaltă mână. De îndată ce simțiți senzații plăcute - sunteți pe drumul cel bun. O altă opțiune este prin introducerea a doua degete în vagin, iar degetul mare în sfincter ( sau invers ) - să stringi intre degete peretele subțire și să-l mîngîi cu o mișcare de frecare ușoară.



• Penisul. Cea mai eficientă stimulare a punctului K apare în poziția misionară, datorită presiunii intense pe peretele din spate al vaginului și, în consecință, zona K. Principalul lucru este ca omul să facă fricțiuni scurte, frecvente și superficiale.



419 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page