top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Punctul U (sau cum sa ai Squirt)



Punctul U este una dintre cele mai mitologice și misterioase zone erogene din corpul feminin. Ea este cea care se află în afara vaginului și este responsabilă de așa-numita „squirt” - forma feminină de ejaculare, în care o cantitate mică de lichid transparent este eliberată din canalul uretral.


Acest fluid se acumulează în glandele Skene ( sau prostata feminina ), glandele împerecheate din apropierea uretrei, care, atunci când sunt stimulate de peretele anterior al vaginului prin conductele „îl evacuează” în uretră.


Glandele Skene din corpul feminin îndeplinesc aproape funcția glandei prostatei la bărbați, de aceea stimularea lor duce la furnizarea de sânge și la stimularea țesutului erectil și a terminațiilor nervoase din jurul uretrei, ceea ce în cele din urmă dă senzații sexuale puternice și neobișnuite.


Cum se găsește: punctul U este situat la deschiderea externă a uretrei, între ea și intrarea în vagin.


Mod de stimulare: spre deosebire de toate celelalte puncte, pentru a obține un orgasm U, fricțiunile nu sunt necesare. Este suficient să faceți pur și simplu mișcări de tamponare ușoară cu degetele sau cu baza palmei pe acest loc. Dar limba mai bine să nu îl folosești - dă stimulare prea moale.


Apropo, glandele Skene pot fi, de asemenea, stimulate folosind punctul G, care este situat chiar sub ele. Atunci vei avea toate șansele să obții un orgasm multiplu din două puncte simultan. De exemplu, un partener poate stimula simultan un punct G cu o mână și un punct U cu degetele celeilalte.




64 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page