top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Sexul anal



Este important să știm că, o implicare incorectă în acest tip de sex poate duce la consecințe neplăcute, cum ar fi: Apariția de micro cruste pe pereții intestinului sau apariția hemoroizilor. Întinderea pereților rectului. Infecția genitală a ambilor parteneri. Pentru a evita acest lucru, trebuie să urmați câteva reguli, care vă vor ajuta ca procesul să fie confortabil și sigur pentru ambii.


📌 Acord reciproc


Sexul anal ar trebui să aiba loc numai dacă cuplul este pregatit pentru acest lucru și au încredere reciprocă. Fără greturi. Nu te poți sacrifica pentru plăcerea unui partener. Dacă nu există dorință, nici măcar să vorbim despre acest subiect nu merită.


📌 Pregatirea corecta


Mai intii de toate trebuie sa goliti intenstinele. De ajutor poate sa fie glicerina, care o gasiti la farmacii.


📌 Utilizarea unui lubrifiant


Neaparat folositi lubrifiant. Masati bine zona anusului, ca muschii sa se relaxeze. In acest caz intrarea nu a fi dureroasa.


📌 Protecție


În timpul sexului anal, trebuie să folosiți prezervativ, pentru a evita introducerea infectiilor în organele genitale. După actul în sine, neapărat faceți baie.


📌 Atentie


Partenerul trebuie să introducă penisul foarte încet și cu atenție, pentru a nu răni femeia. Prima dată poate fi foarte dureros. Deci, atunci când o femeie cere să te oprești - opreste-te. Doar cu o pregătire adecvată și o întindere suficientă, totul va merge ușor și simplu. Secretul principal este să nu te grăbești.


📌 Relaxare


Prima dată când fac sex anal poate fi înfricoșător. În afara de pregătirea fizică, trebuie să vă relaxați și moral. Muzică plăcută, ceva alcool, masaj vă vor ajuta.Să nu încordați mușchii, anume asta duc la durere. Este posibil să te obișnuiești cu senzația unui obiect străin în anus, nu la prima încercare, dar compresia lui nu va ajuta în continuare.


📌 Pozitia


Cea mai potrivuta pozitie ar fi ca partenera sa fie deasupra, in acest caz ea poate controla intrarea in anus. Alta pozitie este, Doggy style sau pe spate. Alegeti una din ele pentru inceput.


📌 Senzații neașteptate


În timpul primului sex anal, s-ar putea să simți că vrei la WC. Aceasta este o reacție instinctivă a corpului, nu vă temeți de el. Trece 5-10 minute. Și senzații complet similare dispar după 10-15 min contact anal. Corpul pur și simplu nu înțelege imediat senzațiile și dă un semnal creierului că există un obiect străin în anus și trebuie să fie împins afară. Probabilitatea ca ceva să fie eliberat din intestine este foarte mică, nu vă temeți că va apărea o situație inconfortabilă. Acest lucru este puțin probabil. Însă, după sexul anal, dorința de a goli intestinele este norma. Nu se întâmplă imediat, ci după 30-60 de minute.


Prima dată când faci sex anal poate fi dureros. Dar nu dispera și nu pune capăt unei astfel de bucurii de dragoste. Făcând-o nu des, dar în mod regulat, de exemplu, o dată pe săptămână, treptat, o femeie își va obișnui corpul cu senzații noi. Mușchii sfincterului vor deveni mai elastici.


Dacă urmați recomandările destul de simple date mai sus, sexul anal va fi o varietate sigură și plăcută în pat.

692 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page