top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Squirt - cum sa stimulezi zona necesară cu ajutorul mîinilor''



Acesta este un mod eficient, dar complicat. Masajul manual al vulvei necesită răbdare, deși degetele pot obosi. Dar, pe de altă parte, senzațiile tactile vă vor permite să găsiți cu exactitate zona G. Cum să ajungeti la squirt cu mâinile?

📌 Introduceți in vagin degetele arătător și mijlociu, folosind un lubrifiant special. Folositi mult lubrifiant, pentru ca partenera sa se simtă bine. Lubrifierea naturală nu este suficientă.

📌 Găsește punctul G pe peretele frontal al vaginului.La atingere este o umflătură cu o suprafață neuniformă la o adâncime de 3-6 cm.

📌 Începeți să masați zona, încercând să excitați partenera la maxim. Mângâiați, să apăsați, faceți mișcări circulare. Atingerea nu trebuie să fie superficială, ci este un masaj care necesită o anumită presiune.

📌 Masajul dă rezultate dupa cel puțin 15 minute. La prima incercare, partenera poate avea o scădere a excitației la începutul procesului. Dacă se întâmplă acest lucru, de asemenea, trebuie să începeți să stimulați clitorisul. Mâinile și limba ar putea sa va fie de mare ajutor. De ce este nevoie de mult timp? Pentru ca sa activati glandele și lichidul să înceapă să se acumuleze în ele.

📌 Efectul dorit este un orgasm. Inițial, pare normal, dar lichidul este eliberat în proces. Prima dată pot aparea câteva picături, care nu de fiecare data se pot observa. Dar cu fiecare dată „lichidul” va aparea mai abundent.

📌 După primul orgasm, nu trebuie să vă opriți. Mai întâi aveți nevoie de o ușoară încetinire, apoi de o nouă stimulare cu creșterea ritmului. Dacă clitorisul este mângâiat, atunci după primul orgasm, trebuie să il lăsați sa se odihneasca timp de 15-60 de secunde. Continuarea mișcărilor, dar în ritmul corect, va permite să "chemați" următorul squirt. Numărul acestir tipuri de orgasm poate ajunge la 10 sau mai multe, este individual.

Toată lumea este capabilă să "cheme" squirt-ul cu mâinile, dar este important să înțelegem că poate dura luni pentru a obține rezultatul. Prin urmare, stimularea zonei G ar trebui să fie interesantă pentru ambii parteneri, si poate fi parte a sexului de zi cu zi. Doar ca de fiecare dată orgasmul va fi mai de succes decît precedentul.



Sursa: intimshop.ru

130 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page