top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Săruturi


Există diferite tipuri de săruturi. Fiind vrăjiți de scenele romantice din filme, oamenii încearcă adesea să repete cele mai întortocheate și sofisticate metode, dar în final nu pot obține plăcerea reală. Există însă și tehnici simple de sărut care nu necesită mult efort și pricepere, dar îmbogățesc foarte mult experiența intimă.


Triunghi


Aceasta este una dintre cele mai bune tehnici de sărut. „Triunghiul” este ideal atunci, cînd partenerii sunt față în față. Începe să-ți săruți partenerul/partenera pe buze. Apoi, treci încet la obraji și de la ei - la gît. După aceea, reveniți din nou la buze.


În așa fel, sărutînd trebuie să parcurgi următoarea traiectorie: buze - obraji - gît - buze. Este extrem de important să faceți tranzițiile dintre aceste locuri cu multă gingășie, evitînd mișcările bruște. În timpul mișcărilor, puteți mușca ușor partenerul sau folositi metoda sărutărilor scurte. Acest lucru va face ca acțiunile dvs. să pară mai naturale.


Mușcături


Majoritatea oamenilor consideră că, un sărut excitant poate fi doar atunci, cînd o faci doar cu buzele.

De exemplu, pot fi implicați dinții. Există o modalitate corectă și greșită de a-i folosi. După cum ați înșeles, metoda corectă implică mușcături făcute cu mare grijă și blîndețe. Nu e nevoie să vă transformați într-un animal prădător, care atacă. Încercați să: în timp ce sărutați partenerul/artenera, trageți-i buza între dinți. Apoi eliberați-o încet, permițînd ca buza să alunece. Tehnica poate fi realizată atît cu buza superioară, cît și cu cea inferioară.


Amintiți-vă, scopul dvs. nu este să vă răniți partenerul/partenera, ci să-i oferiți senzații noi.



Supt


Această tehnică este similară cu cea anterioară. Diferența este că, trebuie să ciupiți buzele partenerului cu buzele dvs și apoi le eliberați încet.


Fii atent: Fă-o cu blîndețe, nici într-un caz nu presa. Există o altă cale. Imaginați-vă că buzele partenerului dvs. sunt bomboane pe un băț, care nu trebuie mușcate.


Mîinile


Una dintre cele mai importante părți ale corpului, de care nu trebuie să uitați în timpul săruturilor - sunt mîinile.


Este extrem de plictisitor să ții mîinile nemișcate în timpul săruturilor. Minim ce poți să faci cu ele, este să-ți îmbrățișezi partenerul. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs. (dar, de obicei, acest lucru nu este suficient), relaxați-vă și lăsați mîinile să atingă liber obiectul mîngîierilor dvs., inclusiv zonele erogene.


Cele mai potrivite locuri pentru mîngîieri în timpul unui sărut nevinovat sunt - părul, capul și fața. Treci încet cu mîna prin părul partenerului tău, masează-i gîtul cu degetele. Puteți aplica puțină forță și să schimbați unghiul dintre fețe, înclinînd capul. Folosiți mîinile neapărat în timpul săruturilor, cu ajutorul lor puteți aduce noi senzții.


Urechile


Urechile sunt una dintre cele mai sensibile părți ale corpului uman. Prin urmare, chiar și o sugere ușoară a lobului este suficientă pentru a trezi partenerul.


Următorul nivel este mușcătura urechii. Trebuie să fii extrem de atent aici, aceste mușcături ușoare trebuie să fie minimale, în caz contrar, veți avea șansa să repetați faimoasa „ispravă” a lui Mike Tyson.



512 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page