top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Tipuri de lubrifianți


Există lubrifianti pe diferită bază cum ar fi:


📌 Pe bază de apă.


Cei mai răspîndiți lubrifianți sunt făcuți cu apă simplă. Hidratează perfect pielea și ajută la alunecarea netedă. În același timp, nu lasă urme pe suprafețe și nu creează o senzație lipicioasă. Dar lubrifiantul pe bază de apă are proprietăți de a se evapora, uneori trebuie să îl adăugați pentru a continua procesul plăcut. Așa tip de lubrifiant se spală/elimină cu apă simplă, este incomod pentru utilizarea în baie.


📌 Pe bază de silicon.


Lubrifiantul este ideal pentru sex în baie, duș, piscină. Pentru orice penetrare este necesară o cantitate foarte mică de lubrifiant. Nu se evaporă, nu se spală fără săpun. Pe lenjeria de pat pot rămîne urme, dar sunt se curăță ușor. Este posibil să nu fie posibil de utilizat cu toate tipurile de jucării sexuale, ci cu toate tipurile de prezervative (se află în ambalajul lor cu unsoare de silicon). Are un efect negativ asupra PVC-ului, elastomerilor și chiar siliconului dur (materiale din care sunt confecționate jucăriile).


📌 Pe bază de ulei.


Este rar întîlnit astăzi. Lasă pete grase pe haine și așternuturi. se spală de pe corp doar cu detergent. Deteriorează jucăriile sexuale, interacțiunea cu multe materiale este inacceptabilă. Nu poate fi utilizat cu prezervative. Dar este ideal pentru masaj, se încălzește rapid și menține temperatura.


Fiecare tip de lubrifiant este potrivit pentru diferite tipuri de mîngîieri. De exemplu, pentru sex oral, alegeți doar un lubrifiant pe bază de apă.


📍 Cum se clasifică lubrifianții, după textură?


Lubrifianții variază în densitate. Consumul depinde de structura lubrifiantului. Cineva preferă cu densitatea mai lichidă, în timp ce alții preferă cremele dense.


📌 Lichide dense.


Un lichid vâscos este o textură potrivită pentru sex anal. Nu-și menține forma, ci se răspândește pe piele. Această formă poate fi „turnată” ÎN corp, care dă senzații plăcute. Lubrifianți cu așa textură, se gasesc pe orice bază, sunt ușor de frecat pe piele. Însă, acest tip nu poate fi numit econom.


📌 Geluri.


O masă mai densă, dar care nu își păstrează forma. „Se topește” pe corp, răspîndindu-se treptat pe piele. Dar atunci când este aplicat, acesta nu “fuge” instantaneu. La atingere, are o greutate ușoară, care este plăcut să o țineți în mîini. Poate fi turnat în palmă, dar nu poate fi ținut cu degetele.


📌 Creme.


O masă densă care se freacă în piele. Cea mai economă formă. O picătură de lubrifiant își păstrează forma, nu se răspândește, nu-și schimbă forma, pînă nu intervenim noi.


📌 Spray-urile.


Lubrifiantul lichid poate fi pulverizat pe corp. În funcție de dozator, produsul este distribuit uniform pe o anumită zonă a pielii. Nu este necesară o frecare suplimentară.



Sursa: intimshop.ru


254 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page