top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

''Tipuri de orgasm la femei''


În ciuda faptului că unii sexologi neagă posibilitatea femeilor de a avea diferite tipuri de orgasm, femeile au propriile păreri în acest sens. Testat, testat și testat. Cineva are mai multe orgasme, cineva are doar unul. În același timp, sunt recunoscute oficial trei tipuri de orgasm fiziologic.

📌 Clitoral - este un orgasm la care ajungi prin stimularea clitorisului. Se consideră că orgasmul clitoral este mai accentuat, dar mai scurt decât alte tipuri de orgasm.

📌 Dacă o femeie poate avea un orgasm clitoral fără contact sexual - stimularea clitorală este importantă pentru acest lucru, atunci următorul tip de orgasm, Vaginal, o femeie il atinge direct în timpul introducerii penisului în vagin. Multe femei sunt convinse că există mulți receptori în vagin. Cu toate acestea, orgasmul vaginal este posibil datorită zonelor bogate în receptori adiacente direct vaginului. Acesta este piciorul clitorisului și punctul G, care se umflă în timpul excitarii și stimularea lor devine posibilă. Se crede că orgasmul vaginal este mai lung și duce la o relaxare mai completă decât clitorisul.

📌 Al treilea tip de orgasm este Uterin. Unele femei ajung la acest tip de orgasm dacă organele genitale ale partenerului ajung la uter. În cazul orgasmului uterin, uterul se contractă, si se persista inca ceva timp după finisarea actului sexual.

📌 Orgasmul miotonic sau miocompresiv se disting și ca tip separat de orgasm. Apare la unele femei daca are loc o presiune (tensiune) asupra mușchilor șoldurilor. Unele femei pot avea un orgasm doar atunci când șoldurile și fesele sunt încordate, iar acest lucru este foarte incomod, deoarece te face pe tine și pe partenerul tău să cauți pozitii speciale în timpul sexului. Unele fete spun că au orgasm miocompresionant chiar și la sală, cind fac anumite exercitii pentru șolduri și fese.



Sursa: tsn.ua

45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page