top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

Top 3 poziții modificate pentru sex



1. Misionar


Cea mai populară ☝️. Este simplă, are multe avantaje, dar obositoare si plictisitoare. Dar, sunt trei variante, care pot sa va schimbe parerea.


📌 The Coital Alinement Technique, a fost creată special pentru femeile cărora le este greu să atingă un orgasm. Datorită stimulării active a clitorisului, această poziție este cu 50% mai eficientă decât oricare alta. Întindeți-vă pe spate și așezați o pernă sub fese pentru a vă ridica șoldurile. Lasa-ti partenerul sa se culce/aseze pe tine, astfel incat baza penisului sa-ti atinga clitorisul. Și în loc de miscarile inainte/inapoi este necesar să se facă mișcări de rotație ale pelvisului. Țineți-vă șoldurile strâns.


📌 Îndoaie genunchii și tine-i strins la piept. Lasă partenerul să îngenuncheze lângă tine, ține genunchii împreună în timpul sexului. Intrarea ta în vagin va deveni îngustă și îi va strânge strâns penisul. În plus, în această poziție este imposibil să vă mișcați rapid, ceea ce înseamnă că sexul va fi mai lung decât oricând.


📌 Aruncă picioarele pe umerii lui (da, acest lucru va necesita o flexibilitate din partea ta, așa că este mai bine să vă pregătiți). Această pozitie este pentru cei care iubesc o penetrare cu adevărat adînca sau pentru bărbații care au un penis mic.


Continuare în alt articol 😉


Sursa: tochka.net

Photo: images.app.goo.gl

48 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page