top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiPandora

"8 sfaturi pentru a face o felație de excepție"



📌 Găsiți o pozitie confortabilă

În mediu, bărbații ating un orgasm în trei-cinci minute, așa că nu trebuie să vă faceți prea multe griji pentru confort. Însă oricum contează sa va simțiți ambii bine.

De regulă, pentru femeie este mai ușor să o faca, stînd în genunchi (având o pernă sau o pătură sub ele, dacă totul se întâmplă pe podea). Partenerul poate sta sau se așează pe marginea patului, astfel încât să vă puteți sprijini.

Un plus suplimentar al acestei situații este cînd partenerul vede bine totul ce se petrece. Pentru a da acestei "ocupatii" o nota mai picantă , treceți la oglindă. Desigur, puteți privi ambii…

📌 Începeți corect

Majoritatea bărbaților spun că nu le plac preludiile lungi. Unii chiar au raportat că se simt stânjenit sau se gîdilă.

Desigur, poți încălzi un bărbat înainte de felație, dar fă-o repede. Încercați să-l mângâiati cu limba sau degetele prin chiloți sau să atingeți penisul, întrebând ce i-ar plăcea partenerului.

Dacă un bărbat "nu este gata" imediat ce vă scoateți hainele, profitați de situație. Luați-i penisul în gură și mângâiați-l cu limba până când penisul se mărește (poate acesta este singurul moment în care reușiți o astfel de manevră, așa că bucurați-vă!). După debutul erecției, lingeți lent penisul de la bază până la cap.


📌 Învață tehnica de bază

După preludiu - partea principală? Nu, mai întâi trebuie să umezesti bine penisul. Pentru asta faceti miscari cu gura în sus și în jos de mai multe ori tinind limba lipta strîns de penis. Încercați să colectați și să folosiți cantitatea maximă de salivă și nu vă faceți griji dacă curge nepăsător - asta e și mai bine. Atenție însă la dinți: nu ar trebui să-i implicați în proces!

După ce ati terminat pregatirile , începeți să folosiți și mâna odată cu gura.

*** Majoritatea oamenilor au gurile mici, in asa caz mâna este ajutorul tău principal.

*** Cea mai bună opțiune: utilizați mâna pentru a stimula penisul, iar gura - pentru cap. Rețineți că trunchiul nu este la fel de sensibil ca și alte zone, așa că nu vă fie teamă să îl strângeți bine. Însă, capul este foarte sensibil, așa că gura caldă și umedă este ceea ce trebuie.

Și acum tehnica. Strângeți penisul strâns în mână, puneți buzele pe cap și imaginați-vă că aceste două părți ale corpului dvs. sunt conectate. Apoi începe să te miști în sus și în jos pentru câteva minute. Aceasta este o tehnică standard la care vă puteți întoarce în timpul unei felatii.

📌 Acordati atenție si testiculelor

Scrotul este deseori uitat. Nu faceți această greșeală. După ce intrati in ritm cu tehnica de bază, treceți la pasul următor.

Luați testiculele în mâna liberă. Amintiți-vă: sunt sensibile, deci trebuie să găsiți gradul optim de presiune. De la o mîngîiere ușoară, un bărbat va fi gâdilat, iar o apasare mai puternica, ii va provoca durere. Mângâie scrotul cu degetele în timp ce faci felatie. Cu degetul mare și arătător, strângeți cu atenție pielea între testicule și încercați să faceti miscari în jos de la baza penisului. Apoi mângâieți această zonă cu gura, continuând să stimulați penisul cu mâna. Mîngîiati testiculele cu limba, luați-le în gură, plimbați-vă limba între ele, din spatele scrotului până în față.


📌 Nu uita de prostată


Cele mai frecvent ignorate zone sunt, anusul și prostata. Pentru mulți bărbați heterosexuali, stimularea lor este strict tabu. Și în zadar! Dar totuși, înainte de a invada sfânta sfintelor, obțineți permisiunea explicită a partenerului.

Dacă partenerul nu este de acord cu mingiierea anusului, încercați să-l stimulați între fese. Aceasta zona raspunde cel mai bine la presiune - puteți folosi articulațiile pentru asta.

Dacă partenerul este gata pentru jocurile anale, primul lucru de care ai nevoie este un lubrifiant pe bază de silicon. Ungeți degetul arătător și apasati atent anusul. O atingere ușoară este suficientă pentru a intra înăuntru. Dacă partenerul va vine in intimpinare mână, introduceți încet degetul mai adânc. Trebuie să pătrundeți doar câțiva centimetri adâncime, apoi mișcați ușor degetul înainte și înapoi ( un fel de vino-ncoa ).

*** Când învățați această tehnică, încercați să atingeți standardul de felatie de aur: un deget în anus, celelalte degete ale acestei mâini mângâie scrotul, cealaltă mână și gura - penisul. Orgasm instant garantat.

***

📌 Explorați alte metode

De îndată ce învatati tehnicile de bază, începeți să experimentați. Diferitor barbati le plac lucruri diferite - află ce ii place partenerului tau.

Aici sunt cateva exemple:

💋 Mângâieți baza penisului cu limba, continuând să stimulați trunchiul și capul cu mâna.

💋 Acordați o atenție deosebită căpăstrului - această zonă este cea mai sensibilă la mulți bărbați. Mângâie-o cu o limba ascuțită în sus și în jos și dintr-o parte în alta, sau încearcă să o sugi.

💋 Continuați să stimulați penisul cu mâna și mângâiați capul doar cu buzele.

💋 La tehnica de bază adaugati miscari circulare cu mîna.

💋 Bate ușor cu penisul pe limbă. Deci, puteți aranja un scurt răgaz al maxilarului.

💋 Pentru o pauză mai lungă, folosiți buzele, fața și sînul (le puteți freca pur și simplu pe penis).

💋 O alternativă este sa rinduiti: stimularea manuală cu cea orală.

Nu încercați să folosiți toate trucurile simultan. În primul rând, faceți unul sau doua și întrebați ce i-a plăcut partenerului sau urmăriți reacția lui.

📌 Terminati frumos

Disputa veșnică: înghițiți sau nu înghițiți? Dacă într-adevăr nu puteți suporta sperma, păstrați șervețele lângă pat pentru a va "elibera" de ea ( facet-o frumos). O altă opțiune este să permiteți spermei să se scurgă pe penis atunci când îl scoateti din gură.

Dar iarasi, gândiți-vă cu atenție. Cum va veti simți dacă partenerul imediat după cunnilingus aleargă să se spele pe dinți?

Desigur, lichidele genitale nu sunt compotul bunicii, dar vorbim despre o înghițitură rapidă de câteva lingurițe. Oricum, gusturile se schimbă …

📌 Îndrăgește felația


Principalul sfat care trebuie învățat din acest articol este faptul că felația incredibilă face entuziasm. Nu este nimic mai bun pentru un partener decât să știe că savurezi penisul lui.

Un mod minunat de a arăta entuziasmul este să inițiezi o felație. Surprindeți-vă bărbatul când tocmai se trezește sau intră în casă. Spuneți că doriți să-i faceți plăcere atunci când priviți un film sau când luați cina la un restaurant.

Păstrați această dispoziție pe parcursul întregului proces. Geamăt. Privește-l în ochi și zâmbește. Îndepărtați penisul din gură și mângâiați-vă corpul cu el. Spune-i cit de bine te simti.

Vei deveni un guru al unei felatii atunci, când vei indragi aceasta ocupatie . Și, de fapt, este foarte simplu: este atât de cool să controlăm complet plăcerea cuiva.



Sursa: Sfaturile sexologului Vanessa Marin

551 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page